A Bhakti Kutir jóga felajánlása: 1-1 hétig fél áron jógázhatnak a hölgyek és az urak, a rák ellen való küzdelem jegyében…

nflAz Egyesült Államokban már 1985 óta az októberi hónap, a mellrák elleni küzdelem, és az éves szűrés melletti kampány szerves részévé lett. 1993-ban Estee Lauder menye, Evelyn Lauder újabb lökést adott az ügynek, amikor kitalálta a rózsaszín szalag használatát, amit 2009-es kezdettel már az amerikai foci liga is beépített a mezekbe és más sportszereik színvilágába az egész október hóban zajló meccsek ideje alatt.

Ezért Október 28 és 31 között, amúgy is csak Hétfőtől Csütörtökig vannak Jóga órák a Kutirban, hölgyek, akik rózsaszín szerkóban jönnek jógázni, azok fél áron, azaz 800 forintért vehetnek részt az órákon.

Valószínű, hogy a fent említett kezdeményezés mintájára, 2004 óta a novemberi hónap a prosztata rák, és a férfi depresszió elleni küzdelem hónapjává vált. Ezen ügy mellett már évek óta úgy fejezik ki a férfiak a szolidaritásukat, hogy November hónapban nem vágják le a bajuszukat. Így November 3. hetében, azok a fiúk, akik nem borotválták le a bajszukat a hónapban, majd szintén fél áron jógázhatnak majd a Kutirban, tudjátok a 4. héten már Prágában leszek, hogy előkészítsem az Első Bhakti Kutir Jóga és Séta Tábort.

És természetesen én, Baktai Ádám fogom eldönteni, hogy a bajusz elég hosszú már ahhoz, hogy elhiggyük, hogy már van 3 hetes. Szóval biztos, ami biztos nőveszettek bajszot már korábbról.

Egyébként az ötlet Behumi Lindától jön Qatarból, aki sup és hatha jóga oktató is, az érdem az övé.

Ha, még nem ismertek még minket, akkor itt olvashattok a Baktai Ádám féle Jóga órákról…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .