A Bhakti Kutir jóga felajánlása: 1-1 hétig fél áron jógázhatnak a hölgyek és az urak, a rák ellen való küzdelem jegyében…

nflAz Egyesült Államokban már 1985 óta az októberi hónap, a mellrák elleni küzdelem, és az éves szűrés melletti kampány szerves részévé lett. 1993-ban Estee Lauder menye, Evelyn Lauder újabb lökést adott az ügynek, amikor kitalálta a rózsaszín szalag használatát, amit 2009-es kezdettel már az amerikai foci liga is beépített a mezekbe és más sportszereik színvilágába az egész október hóban zajló meccsek ideje alatt.

Ezért Október 28 és 31 között, amúgy is csak Hétfőtől Csütörtökig vannak Jóga órák a Kutirban, hölgyek, akik rózsaszín szerkóban jönnek jógázni, azok fél áron, azaz 800 forintért vehetnek részt az órákon.

Valószínű, hogy a fent említett kezdeményezés mintájára, 2004 óta a novemberi hónap a prosztata rák, és a férfi depresszió elleni küzdelem hónapjává vált. Ezen ügy mellett már évek óta úgy fejezik ki a férfiak a szolidaritásukat, hogy November hónapban nem vágják le a bajuszukat. Így November 3. hetében, azok a fiúk, akik nem borotválták le a bajszukat a hónapban, majd szintén fél áron jógázhatnak majd a Kutirban, tudjátok a 4. héten már Prágában leszek, hogy előkészítsem az Első Bhakti Kutir Jóga és Séta Tábort.

És természetesen én, Baktai Ádám fogom eldönteni, hogy a bajusz elég hosszú már ahhoz, hogy elhiggyük, hogy már van 3 hetes. Szóval biztos, ami biztos nőveszettek bajszot már korábbról.

Egyébként az ötlet Behumi Lindától jön Qatarból, aki sup és hatha jóga oktató is, az érdem az övé.

Ha, még nem ismertek még minket, akkor itt olvashattok a Baktai Ádám féle Jóga órákról…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük