Jóga és Séta Tábor Prágában…

prága

November 30. és December 2. között lesz az Első Bhakti Kutir Séta és Jóga Tábor.

 Mindenféleképpen úgy terveztük, hogy 1 hétvége és egy munkanap is benne legyen a táborban, de most Hétfőre esett a választás Péntek helyett. Így Vasárnap este is ott tudunk majd maradni, ami már Advent első Vasárnapja lesz, és így kisétálhatunk majd az Óváros térre, ami karácsonyi fényáradatban egészen pompás.

Mától számítva 2 hét múlva lesz a jelentkezési határidő az útra, November 7-én Csütörtökön, de aki már addig is el tudja dönteni, hogy jön, kérnénk, hogy szóljon mihamarább, mert Prágában azért nem teljesen egyszerű szállást foglalni.

A terv az, hogy vagy abszolút a városközpontba leszünk, most egyelőre a terv a Vencel térre szól, mert az ottani szállással egy épületben van egy fitneszterem, amit ki tudnánk bérelni a jógára, de mondom, ez attól függ, hogy lesz-e még hely ott November 7-én.

Szóval vagy teljesen a központban, vagy maximum 5-10 perc BKV-ra a központból, de akkor a Tábor díjában benne lesz nektek egy 3 napos bérlet, mivel a kintebbi szállások olcsóbbak a bentebb lévőknél.

A szállások 2 ember per szoba lesz fürdővel, szóval nem teljesen trógerben fogunk izzítani. Valamint a vasárnapi és a hétfői reggeli is benne lesz a díjban, ami 27,500 forint lesz, per fő.

Az utazást egyénileg kell majd megoldani, de ha leszünk elegen, akkor tudunk saját privát buszt bérelni, de akkor úgy, hogy olcsóbb legyen, mintha egyedileg utaznánk. Mostanság Budapest-Prága vonattal 3-4 ezer forint, busszal pedig 5-6 ezer forint. De többen jelezték, hogy ők így is úgy is autóval jönnének, szóval oda is be lehet társulni. Az praktikusabb is lenne, mert Prágában azért elég borzasztó a parkolás, de hát hétvégén lennénk ott, és Hétfőn, meg akkor indulnánk haza, amikor akarnánk. Reggel lenne hajnali séta, jóga és reggeli, de utána már szabad a vásár.

Amúgy is az a terv, hogy töltődjünk, és ez a legfontosabb. Szóval a hajnalaitokat és reggeli időtöket elfoglalnánk, de utána mindenki azt csinál, amit szeretne. A hajnali séták csendben fognak zajlani, és amilyen sorrendben jelentkeztek be, úgy fogjátok email-ben megkapni, hogy nektek melyik nevezetesség után kell majd utána nézni. És így, amikor megállunk egy-egy nevezetességnél akkor az adott illető fogja felolvasni az érdemes tudnivalókat. Szombaton az érkezés függvényében, este lesz egy séta, ami a belvárosban lesz, hogy megismerkedjünk a tereppel. A vasárnap hajnali séta a vár területét fogja felölelni, a hétfő hajnali pedig az Óváros teret, a Károly hidat és a Zsidó negyedet.

A szállások általában délután 2 órától elfoglalhatóak Prágában és 10-11 körül kell kiköltözni. Szóval majd úgyis lesz eligazítás, és akkor kitaláljuk, hogy mikor érkezzünk Prágába illetve mikor induljunk haza.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok | A közvetlen link.

One Response to Jóga és Séta Tábor Prágában…

  1. Visszajelzés: Most Csütörtökön lesz a határidő a prágai Jóga és Séta táborra… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük