Idén Április 4-én lesz Hanumán szülinapja, így én készülök is egy újabb Szombati Szeánszra…

hanumanasirvadaSzerintem, amit tavaly elkezdtünk, mármint azt, hogy télen néha van egy kis ájurvédikus olajos jógánk, meg azt, hogy a melegebb időkben kint vagyunk a parkban, akár lehetne szokás is.

Szóval akkor ezen a fantasztikus napon évad kezdetet is tartunk.

Hanumán a harc művészetek mestere is, és Ő az Ájurvéda nagy tudója is, aki nem mástól, mint Brahmától a teremtés Istenétől, és Szúrjától a Nap Istentől tanult gyógyászatot.

Szóval idén most fogunk belekezdeni a Taoista hosszúbot gyakorlatokba, és lesz egy tematikus Ájurvéda előadás is, hogy mit kellene tennünk tavasszal, hogy éljünk is a természet adta lehetőségekkel és még hatékonyabban tudjuk a szervezetünket a tavaszi méregtelenítéssel formába hozni.

Mind a 3 alkat típusra át fogjuk tárgyalni az Ájurvéda tanácsait a tavaszi szakaszra, így hozzatok majd papírt-tollat, hogy a családtagjaitoknak is át tudjátok majd adni, hogy mi lenne az ideális kúra számukra is.

Aztán tartunk majd fogadóórákat is. És egy kis Hanumán mantra beavatást is. Egyelőre azt tervezzem, hogy van egy nagyon jó kis mantrám, ami Hanumánnak szól, de minden negatív hatását semlegesíti a Szaturnusznak. Azt ugye tudjátok, hogy Hanumán az egyetlen olyan Istenség, akire nem tud még a Szaturnusz sem hatni.

Egyelőre nem találom a mantrát, de van back up mantrám is.

Ide kattintva el tudjátok olvasni a részletes programot, az árakat és, hogy mi hánykor lesz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Előtte Veli Bej fürdőzés?

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük