Egy kis asztrológiai figyelmeztetés: Legyünk óvatosak még az elkövetkező 2 hétben…

onedayTudjátok a havi asztrológiai előrejelzések között nem igazán szoktam jelentkezni asztrológiai előrejelzésekkel, de most azért van miért.

Amikor feltettem azt a bejegyzést, hogy vigyázzunk, mert mind a 3 tűz bolygó egy jegyben áll, és aztán Putyin bácsi hadkészültségbe helyezte az egész északi flottát, ténylegesen várhatóak voltak a kemény helyzetek.

És persze mindig vannak húzós események a világban, de azóta csak voltak olyan merényletek, mint pl. a tunéziai, vagy a jemeni, ami azért nem a „szokásos” mederben zajlóak voltak, nem beszélve a mostani repülőgép szerencsétlenségről.

Ami ezt most egy picit még tovább bonyolítja, hogy a Merkúr is belépett a Halak jegyébe, Március 27-én, ami ott a lehető leggyengébb pozícióban áll. És mivel a Merkúr a racionális gondolkodás és a kommunikáció bolygója is egyben, most nem csak tüzes és agresszív események várhatóak, de a nem átgondoltság és még a kommunikáción keresztüli feszültség oldás is gyenge lábakon fog állni.

Ez Április 12-ig így is marad, szóval a következő 2 hétben vigyázzunk magunkra és szeretteinkre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A teljes havi előrejelzést itt eltudjátok olvasni…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük