Egy kis asztrológiai figyelmeztetés: Legyünk óvatosak még az elkövetkező 2 hétben…

onedayTudjátok a havi asztrológiai előrejelzések között nem igazán szoktam jelentkezni asztrológiai előrejelzésekkel, de most azért van miért.

Amikor feltettem azt a bejegyzést, hogy vigyázzunk, mert mind a 3 tűz bolygó egy jegyben áll, és aztán Putyin bácsi hadkészültségbe helyezte az egész északi flottát, ténylegesen várhatóak voltak a kemény helyzetek.

És persze mindig vannak húzós események a világban, de azóta csak voltak olyan merényletek, mint pl. a tunéziai, vagy a jemeni, ami azért nem a „szokásos” mederben zajlóak voltak, nem beszélve a mostani repülőgép szerencsétlenségről.

Ami ezt most egy picit még tovább bonyolítja, hogy a Merkúr is belépett a Halak jegyébe, Március 27-én, ami ott a lehető leggyengébb pozícióban áll. És mivel a Merkúr a racionális gondolkodás és a kommunikáció bolygója is egyben, most nem csak tüzes és agresszív események várhatóak, de a nem átgondoltság és még a kommunikáción keresztüli feszültség oldás is gyenge lábakon fog állni.

Ez Április 12-ig így is marad, szóval a következő 2 hétben vigyázzunk magunkra és szeretteinkre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A teljes havi előrejelzést itt eltudjátok olvasni…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .