Egy kis asztrológiai figyelmeztetés: Legyünk óvatosak még az elkövetkező 2 hétben…

onedayTudjátok a havi asztrológiai előrejelzések között nem igazán szoktam jelentkezni asztrológiai előrejelzésekkel, de most azért van miért.

Amikor feltettem azt a bejegyzést, hogy vigyázzunk, mert mind a 3 tűz bolygó egy jegyben áll, és aztán Putyin bácsi hadkészültségbe helyezte az egész északi flottát, ténylegesen várhatóak voltak a kemény helyzetek.

És persze mindig vannak húzós események a világban, de azóta csak voltak olyan merényletek, mint pl. a tunéziai, vagy a jemeni, ami azért nem a „szokásos” mederben zajlóak voltak, nem beszélve a mostani repülőgép szerencsétlenségről.

Ami ezt most egy picit még tovább bonyolítja, hogy a Merkúr is belépett a Halak jegyébe, Március 27-én, ami ott a lehető leggyengébb pozícióban áll. És mivel a Merkúr a racionális gondolkodás és a kommunikáció bolygója is egyben, most nem csak tüzes és agresszív események várhatóak, de a nem átgondoltság és még a kommunikáción keresztüli feszültség oldás is gyenge lábakon fog állni.

Ez Április 12-ig így is marad, szóval a következő 2 hétben vigyázzunk magunkra és szeretteinkre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A teljes havi előrejelzést itt eltudjátok olvasni…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük