Egy indonéz teázási tipp…

Indonézia egyes részein a már elkészült friss, forró teát frissen facsart mandarinlével szokták elkeverni és felszolgálni, én ezt tegnap újfent kipróbáltam, mert egy kicsit ütősebbre sikerült a gyömbér tea amit főztem! Nemcsak lágyabb lett tőle a gyömbér tea, de az íze is egy teljesen más szférába emelkedett!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Ez a Kutir oldalán szereplő legrövidebb bejegyzés!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvédikus/Vegás Főzőcske, Blog/Gasztro Blog, Gasztro Blog Vegáknak, Saját Szektánk Értékrendje, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük