Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 28 – Február 4…

Kos: Mély, spirituális gondolatok fognak foglalkoztatni bennünket, így a nagyobb távolság tartás vagy akár az elvonulás és bizonyos dolgok lezárása elkerülhetetlen lesz ezen a héten. Sőt a munkánk és a pénzkereset területein is keresni fogjuk a spirituális kapcsolódást, így az is foglalkoztatni fog bennünket, hogy a munkánk mennyire közelíti meg a belsőleg érzett életfeladatunkat.

Bika: A külvilág és a belső világunk közötti kapcsolat fogja most kitölteni ezt a szakaszt az életünkben, mindez megspékelve egy jó nagy adag kreativitással és a kapcsolódás szükségletével. Szóval újítsunk, változtassunk a lényeg az, hogy keressük a fent említett két  világ közötti az egyensúlyt. Valamint az, hogy az együttműködéseinket is tereljük a spirituális kapcsolódás irányába.

Ikrek: A munka és erőfeszítés területei fognak most fókuszba kerülni, de emellett az együttműködéseink is. A partnerkapcsolataink minden téren fókuszba kerülnek, tehát a privát életbéli kapcsolatainak és a munka kapcsolataink is. A kreativitás érzete és az, hogy a velünk együttműködőket segítsük is fontos része lesz ebben az időszakban, szóval fókuszáljunk olyan teendőkre is, ahol másokat is segíthetünk, ahol mások keze alá dolgozhatunk.

Rák: Mások segítése és pátyolgatása kerül most előtérbe ebben a szakaszban, mindez úgy, hogy az önátadás mellett szervezettek leszünk és hatékonyak. Szóval itt nem a jó érzéseken alapuló, valamelyest egy szentimentális érzeten múló segítségen lesz a hangsúly, hanem az éles látású, ott segítek-ahol-a-legnagyobb-szükség-van-rá típusú, kreatív, professzionális stílusú segítségnyújtáson.

Oroszlán: Az a belső hívás lesz most prominens az életünkben, hogy harmóniát teremtsünk meg a mindennapokban, akár úgy is, hogy új életviteli rendszereket alakítunk ki a mindennapjainkban, még akkor is, oroszlánként nem annyira rajongunk a nagy változásokért. Ebben segítség lesz a kreativitásunk, és az, hogy ebben az időszakban elképesztő teherbírással leszünk megáldva, sőt a minket körülvevők bölcsessége is.

Szűz: Aktív, tanulós, rendszerezett, segítőkész és kiváló együttműködési képességekkel megáldott hétnek nézünk elébe. Szóval itt az idő, hogy olyan feladatokra is rámenjünk, amelyekre úgy gondoltunk, hogy közel van a lehetetlenhez. Mert most amit nem tudunk képesek leszünk megtanulni, amit eddig nem voltunk képesek teljesen átlátni, arra most összeáll bennünk a rendszerszemlélet. És így tovább, és így tovább. 

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, és főként a saját belsőnk tekintetében. Nyitottak leszünk a tanulás kb. minden formájára, legyen az hivatalos rendszerben zajló formális oktatás, vagy az, hogy ezen a héten egy kicsit több időt szánunk saját magunk képzésére a saját otthonunk kényelmében. Sőt ott fog motoszkálni bennünk az is, hogy megosszuk másokkal a tanultakat, hogy ezzel is segítsük a környezetünkben élőket.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció fog terítékre kerülni ebben az időszakban, azzal a fennhanggal, hogy most képesek leszünk felül emelkedni a saját személyiségünkön. Képesek leszünk kommunikációnkkal úgy segíteni, hogy a saját elképzeléseinket, vagy a saját érdekeinket teljesen hátrahagyjuk.  Ezzel is segítve másokat tapasztalatainkkal és bölcsességünkkel, szóval kommunikáljunk bátran, imába lesz foglalva a nevünk.

Nyilas: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni, és az, hogy ezek a területek minél jobban harmóniában működjenek. Mindez megspékelve azzal a belső ingerenciával, hogy a külvilágot egy kicsit jobban kizárjuk az átlagosnál. Szóval foglalkozzunk sokat a hozzánk nagyon közelálló szeretteinkkel, az otthonunkkal, a lényeg az, hogy csináljunk mindent együtt, és csak egymásra figyeljünk.  

Bak: Ebben az időszakban elég sok minden lezajlodhat a belsőnkben. Szóval vagy azt választjuk, hogy befelé megyünk és magunkkal foglalkozunk, vagy azt, hogy egy kicsit kifelé összpontosítunk, és megragadjuk a lehetőségeket arra, hogy beszélgessünk a hozzánk közelálló emberekkel. Egyébként nagy valószínűleg ezeknek a beszélgetéseknek is az lesz a végeredménye, hogy ráébredünk arra, amit a befelé fordulással is megérthetünk volna.

Vízöntő: Ez a szakasz két területen is jó hatásokkal bírhat az életünkben. Egyrészről a munka terén is képesek lehetünk nagyot gurítani, főként ha a barátainkkal együttműködve dolgozunk. Más részről a szeretteink köreiben is lehetünk hatékonyak. A lényeg az, hogy a most bennünk buzgó többlet energiát fordítsuk valami olyan felé, ahol a mi energiánk és tudásunk megtudja mozgatni az állóvizet.

Halak: A munkánk, az elképzeléseink és a terveink fognak most fókuszba kerülni azzal a felütéssel, hogy nagyon fontos lesz számunkra az, hogy lelkileg is egyensúlyban legyünk a fent említett területekkel kapcsolatban. Szóval ha mostanában kicsit túl nyomtuk a munka területét, akár lassíthatunk is, míg ha mostanában inkább a harmónia megteremtésére fókuszáltunk akkor akár bele is húzhatunk.

Ebben a szakaszban a Február elsejére eső Újhold lesz a fő momentum. Ugyanis Kínában ezen a napon kezdődik a Hold Újév, Indiában pedig ezen a napon ünneplik meg a Gangesz összeérését az óceánnal, amikor emberek milliói fürdenek meg a Gangesz torkolatában

Ez a szakasz pont lezár egy hold ciklust, így most csípőtől lefelé a lábujjaink végéig kell majd jobban vigyáznunk magunkra. Tehát vigyázzunk a lábainkra és kerüljük azokat a beavatkozásokat, amelyek egyébként halaszthatóak!. Ugyanis egy ártalmatlan pedikűrős beavatkozás is lehet húzósabb a szakasz vége felé, ahogyan pl. érzékenyebb lehet a bütykünk, vagy az esetleges csont kinövés a sarkunkon. Szóval vigyázzunk magunkra amúgy, és kíméljük magunkat ha már van valami nehézség az adott területen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük