Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Január 21-28…

Kos: Ezen a héten az intellektuális oldalunk lesz sokkal aktívabb! De nemcsak a száraz, analizáló része a tudatunknak, hanem a belső finom összefüggésekre érzékenyebb részünk is. Sőt most a megfelelő mennyiségű praktikus és rendszerszemléletű gondolkodás után az intuitív intellektusunk ki is tudja majd választani a megfelelő választ a több jó opcióból is!

Bika: A lelki nyugalmunk, az életviteli rendszereink, a partnerkapcsolataink és az ehhez hasonló kellemes életterületek fogják kitölteni a mindennapjainkat. A lényeg az lesz, hogy próbáljunk dolgokat közösen, együtt csinálni. Ez lehet új rendszerek beindítása, mint pl. a közös edzés, vagy közös házimunka, de szóba jöhetnek olyan szép dolgok is, mint pl. a közös töltődés meditációval, lelkigyakorlatokkal, stb.

Ikrek: Aktív szakasznak nézünk elébe, ami lehet akár fizikai síkon történő aktivitás, vagy akár szellemi aktivitás is. Amennyiben a dolgok úgy alakulnak, hog fizikai szinten leszünk aktívabbak, akkor próbáljunk minél jobban a segítő vonalon, a másokat pátyolgató vonalon mozogni, amennyiben viszont inkább szellemi aktivitásra hivatott ez az idő, akkor próbáljunk a tanulmányokra fókuszálni.

Rák: A kommunikációra érzékeny énünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, ami nagyon komolyan segíthet abban, hogy ne érezzük magunkat elhagyatottnak. Sőt most a kommunikáció akár több formában is megvalósulhat. Úgy is mint beszélgetés, tanítás, vagy éppen előadásokre való bejárás, sőt most a kommunikáció írott formái is előtérbe kerülhetnek.

Oroszlán: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, valamint az, hogy a lelki nyugalmunk is meg legyen szólítva. Sőt ha most a lelki nyugalmunk azt kívánja, a környezetünknek lehet, hogy csak annyi lesz a szerepe, hogy egy kicsit háttérbe kerül, és mi magunk leszünk az aki kitölti a közvetlen környezet szerepét.

Szűz: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy egy kicsit elvonuljunk a nagy nyüzsgéstől és önmagunkra összpontosítsunk. Ez most nem jelent sem jót vagy rosszat, szimplán csak ez az, amit támogatni fognak az aktuális bolygóállások. Annyi engedélyt azért megtesz majd a sors számunkra nekünk, hogy kommunikációs csatornákon keresztül azért érintkezzünk másokkal, de a fókusz magunkon kell, hogy legyen.

Mérleg: A szeretteink fognak több teret kitölteni a mindennapjainkban, legalábbis ez lenne az ideális, mert most ez a támogatott menet. Sőt ez most érvényes lesz a vérszerinti szeretteinkre is, tehát a rokonainkra és az általunk választottakra, tehát a barátainkra is. A lényeg az, hogy sütkérezzünk egy kicsit az ő fényükben és mi is próbáljuk bearanyozni az ő napjaikat is.

Skorpió: A munkánk, a pénzkeresetünk és a veszteségeink fognak terítékre kerülni, a saját személyiség jegyeink, a saját személyünk igényei tekintetében. Vizsgáljuk meg, hogy egyensúlyban van-e az, amit többletként tudunk elkönyvelni a munkánkból adódóan és az amit mindez kivesz belőlünk, mind szellemileg, mind érzelmileg, mind fizikailag!

Nyilas: A befejezések és lezárások képessége fogja dominálni ezt a hetet az életünkben és itt minden terítékre kerülhet “ami már meg érett a pusztulásra”. Szóval most nem hirtelen felkapott vizek fogják szolgáltatni a lezárást, hanem az a nyugodt belső erő, amikor már egyértelművé válik az, hogy valamit le kell tenni mert az már csak visszafog.

Bak: Finomabb, spirituálisabb dolgok fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, de saját belső bölcsességünkből fakadóan. Szóval most nem új könyvek olvasgatása, vagy egy jó pofa kurzusra való betévedés fogja szolgáltatni az érdekességeket, hanem mély felismerések, és bizonyos életben megtapasztalható mozgató elvekre való ráérzések fogják elmélyíteni a tudtunkat.

Vízöntő: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban és az élet minden területén. Szóval figyeljünk oda a partnereinkre, legyenek azok munkatársak vagy a privát életünkben választott szeretteink, mert most képesek leszünk minőségi időtöltést, minőségi előrelépést és minőségi változtatásokat is beiktatni a közös jó érdekében.

Halak: Ez most egy érzékenyebb szakasz lesz az életünkben, és egyetlen egy jól kivitelezhető menekülő út lesz most járható. Ez pedig mások megsegítése lesz! Mert amellett, hogy ezzel baromira hasznosak is tudunk lenni, mi magunk is ráfogunk döbbeni, hogy nagyon sokan vannak, akik sokkal nehezebb lapokkal játszanak az életben mint mi, és mindig lesz arra lehetőségünk, hogy segítsünk!

Egy elég kiegyensúlyozott hétnek nézünk elébe, mert a Január 22-24 szakasz elég zord lesz, míg a Január 25, valamint 27 és 28 pedig nagyon jó napok lesznek!

Ebben a szakaszban a mellkasunktól le egészen a combtöveinkig lesz érzékenyebb a szervezetünk. Szóval egyértelműen vigyázzunk magunkra, legyen az mellkasra való megfázás, olyan ételek fogyasztása amiről tudjuk, hogy nem stimmelnek az emésztésünkkel, vagy akár olyan hétköznapi dolgok mint felfázás annak következtében, hogy hidegen ülünk vagy nem vagyunk bebugyolálva rendesen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük