2022. Június hónap legfőbb spirituális és asztrológiai napjai…

Június 1: Sziddha Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az sikeres lesz! 

Június 4-6: Mritju Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve!

Június 7: Sziddha Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az sikeres lesz! : Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint. Tegyünk az egészségünkért!

Június 9: A Gangesz napja. Miután a Védikus kultúrában a Tejutat látják a Gangesz égi folyamának, azt a napot is megünneplik, amikor a Gangesz alá szállt a mi kis bolygónkra. Ez a nap az.

Június 10: A harcosok böjtje, tartózkodjunk a gabonaféléktől. Ez az év legfontosabb jógaböjtje. Amennyiben ezt a fogadalmat betartjuk, az elmúlt év összes jógaböjtje, azok is, amelyek nem sikerültek, betartottnak számítanak. 

Június 11: Ráma Dvadaszi. A Rámajána nagy eposz azzal kezdődik, hogy Ráma édesapja, Dasarath különleges felajánlásokat tesz meg, hogy végre gyermeke szülessen. Ez volt az a nap. Majd röpke 9 hónap után megszületett a Jóisten, mint a fia. Szóval ez egy elég különleges nap.

Június 12: Pradosha Vrata, Siva napja. A napnyugtakor végzett lelki gyakorlatok különleges hatással bírnak.

Június 14: Telihold. Sznána Játra, valamint Dharmachakra nap, azaz 10 milliószoros nap!

Június 18-20: Mritju Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve!

Június 21: Sziddha Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az sikeres lesz!  Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint. Tegyünk az egészségünkért!

Június 23-24: Sziddha Jóga. A mai napon bármibe is kezdünk, az sikeres lesz! 

Június 24: Jógaböjt, tartózkodjunk a gabonaféléktől. Ájurvéda Bemutatkozó Tanfolyam kint a Feneketlen tónál! (Június 24: 17 órás kezdés, Június 25: 10 órás lezdés.)

Június 26: Pradosha Vrata, Siva napja. A napnyugtakor végzett lelki gyakorlatok különleges hatással bírnak.

Június 28: Újhold.

Június 29: Gundicsa Templom Tisztítás. A Szekér Fesztivál menete az, hogy Krisnát és testvéreit a nagy templomból hatalmas szekereken átviszik a néhány kilométerre lévő Gundicsa Templomba. A jó Isten érkezése előtt persze teljesen haptákba vágják a templomot, ami nem csak a fizikai teljes kitakarításából áll a templomnak, de a belső a megtisztulás szimbóluma is. Egyszóval egy jó nap arra, hogy belül is jól megtisztítsuk magunkat, de arra is, hogy az otthoni kis házi oltárunkat is haptákba vágjuk.

Valamint, az éves méregtelenítési programban Június hava a májhoz tartozik, így ha ezen a szervünkön dolgozunk, könnyebb lesz maradandó hatást elérni. Ha az én szerény véleményem számít, a Neem fogyasztása nekem bevált, 6 maláriás roham és 2 fertőző májgyulladás után, semmi baja a májamnak, és én mindig csak Neem-et szedtem, soha semmilyen más kezelést nem vettem igénybe.

Om Sat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

4 Responses to 2022. Június hónap legfőbb spirituális és asztrológiai napjai…

 1. Peter szerint:

  Hari
  Elvileg 11.-ére szombatra esik Pandava Ekadasi idén… (nem 10.-ére)
  Sz
  Peter

 2. Kopacz Dóra szerint:

  Drága Mester naponta menyi Neem kapszulat kell bevenni es mikor ?

  • Goredas Goredas szerint:

   Éhgyomorra, naponta csak 1x, reggel. vegafuszeray.com terméknél elég a 2 kapszula, mert az 900 mg. más termékeknél többet kell bevenni, mert kevesebb bennük a hatóanyag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük