Heti asztrológiai előrejelzés: Május 27 – Június 3…

Kos: Mi magunk, a családi atmoszféra és az otthonunk fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és szinte teljesen a fizikai sík szempontjából. Szóval töltsünk együtt sok időt a szeretteinkkel, szépítsük a lakóhelyünket, vagy a nyaraló helyünket, és próbáljunk olyan fizikai dolgokat betervezni az életünkbe, mint pl. a közös aktív kikapcsolódás, lásd kirándulás, sportolás, stb.

Bika: A beszéd és a kommunikáció most nagyon fontos lesz ezen a héten,  sőt most a mondanivalónk sokkal erősebben fog hatni a környezetünkre, mint úgy általában. Szóval nagyon vigyázzunk arra amit mondunk, vagy leírunk főként abból a szempontból, hogy még véletlenül se legyen benne valami önös, vagy manipulatív mert a hatásaiban felerősödött kommunikációnk most jobban visszaüthet ránk, ha nem a teljes önzetlenséget képviseljük.

Ikrek: Ebben a szakaszban az lenne a legideálisabb ha olyan emberek környezetében töltenénk időt, akik nagyon közel állnak hozzánk. Ezek lehetnek barátok, vagy rokonok, de csak a nagyon közeli köreinkből, akik akár azt is jól kezelik ha mi magunk egy kicsit most olyan dolgokat is megpiszkálunk a kommunikációnkkal ami lehet, hogy egy kicsit kellemetlenebb, mint témakör.

Rák: Munka, pénzkereset és az ezekhez a témákhoz kapcsolódó területek fogják kitölteni ezt az időszakot, és az, hogy mindez emberileg hogyan hat ránk. Így most az is előtérbe fog kerülni, hogy mennyire érezzük magunkat jól abban amiben vagyunk. Sőt az is, hogy amiben vagyunk az mennyire passzol az értékrendünkhöz, vagy éppen a munkánk kezdetekor tapasztalt világmegváltó hangulattal, amit a legtöbb fiatal megél.

Oroszlán: Az lesz a fő hívás ezen a héten, hogy tegyünk rendet az életünkben. Ez most nem annyira a fizikai világban zajló létezésünket fogja jelenteni, hanem inkább az ismerősök, munkatársak és munka táján zajló történések fognak jobban előtérbe kerülni. Próbájunk minél higgadtabban és nyugodtabban elengedni olyan embereket és helyzeteket, amelyek rosszul hatnak ránk és amelyek negatív dolgokat hoznak ki belőlünk

Szűz: Ez a hét a spirituális világunkat és a világi életünket fogja fókuszba hozni. Sőt most mindez a a lelkigyakorlataink és a munkánk/megélhetésünk irányában lesz még inkább intenzívebb. Tehát a tevékenység rendszereink kerülnek fókuszba. Hogy mi mit tesszünk és milyen rendszerességgel a lelkünkért, de az is, hogy milyen tevékenységekből származik a megélhetésünk.

Mérleg: Ebben az időszakban az együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a belső, érzelmi, mind a külső feladatköreink szempontjából. Szóval kell egy kis többlet időt szánni mind a partnerkapcsolati mind a munkánk világában betöltött szerepeinkre is. És természetesen törekednünk kell arra, hogy képesek legyünk megteremteni az egyensúlyt e két világ között.

Skorpió: Mások segítése, mások megértése most sokkal könnyebb lesz mint úgy általában. Sokkal jobban kileszünk élezve a környezetünkben zajló mély, érzelmi töltetű dolgokra és most képesek leszünk úgy kommunikálni, hogy az megnyugvást hozzon, legyen az néhány segítő mondat, amit jó szándékból hozzáfűznénk valamihez vagy éppen az értékítéletünk megfogalmazása egy feszültebb helyzetben.

Nyilas: Ezen a héten elképesztő hatásokat érhetünk el, ha kellő odafigyeléssel és kellően körültekintően járunk el. Sőt ez érvényes lesz feszültebb, kellemetlenebb dolgok feloldására, együttműködések területén tapasztalt nehézségekre, de akár totál durva, teljesen elborult rosszindulat kezelése közben is. A lényeg az, hogy ne vegyünk semmit személyesen és legyünk totálisan higgadtak!

Bak: Ezen a héten kiváló lehetőségek fognak adódni arra, hogy segíteni tudjunk másokon. Olyas valakiken, akikkel egyébként rendszeresen ott vagyunk egymás életében. Szóval ez most nemcsak arról fog szólni, hogy segítünk és ettől mi majd jól érezzük magunkat , hanem főként arról, hogy segíteni tudni kell, sőt jól segíteni is tudni kell. Amikor is úgy segítünk, hogy a másik szükségeit tartjuk szem előtt, minden önösség nélkül.

Vízöntő: Ebben az időszakban előtérbe fog kerülni az erő, az elszántság, a terhelhetőség az alaposság és a pontos tervezés mellett. Mert most hiába járunk el körültekintően, hiába vagyunk praktikusak, mindez nem lesz elegendő! Egy olyan fizikai erő kinyilvánítást is bele kell tegyünk a történetbe, ami a fizikai erőn túl lelkierőt és elszántságot is fog igényelni, és akkor nem lehetnek akadályok előttünk.

Halak: Ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk ki hozni ebből a szakaszból sokat kell majd kommunikálnunk. Ami lehet verbális és lehet írott kommunikációs is. Tehát hatékonynak lehetünk  távoli messzi országokban is,  akár emailen keresztül! A lényeg az lesz, hogy legyünk következetesek és addig próbálkozzunk, ameddig nem tudjuk a másik felet is belevonni a kommunikációnk bűvkörébe.

Ezen a héten a Május 30 egy nagyon különleges napot rejt magában. Egyrészről amikor az Újhold jelensége Hétfőre esik az mindig különleges mind asztrológiai, mind energetikailag, másrészről ez az az Újhold, amikor Indiában a Szaturnusz bolygó megszületését ünneplik. Szóval ez a nap rendkívül jó mindenféle misztikus gyakorlásra és minden féle aszketikus gyakorlásra is, legyen az böjt, elvonulás, stb.

Ezen a héten mindenképp kerüljük akár a legapróbb beavatkozásokat a fejünk búbjától egészen le a mellkasunkig. Tehát vigyázzunk a nyakunkra is, a karjainkra, a tüdőnkre és a szívünkre is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük