7 hozzászólás

 1. Erika
  2011. június 9. csütörtök

  Feltétlenül írd meg légyszíves, megköszönném! 🙂

  Válasz

 2. Peller Andi
  2011. június 9. csütörtök

  Szia Ádám, igen igen légyszives írd meg, hogy hogy megy ez a szertartás, nagyon érdekesnek tartom, olyan misztikus ez a kultúra egy európainak. Köszi Andi

  Válasz

 3. Kovács Tibor
  2011. június 9. csütörtök

  Hari Ádám!

  Rögtön az elején megjegyzem, szeretem olvasni írásaidat, mert minden mondatod sugárzik az életörömtől és tele van szeretettel, bölcsességgel és nagy pozitív erővel.:)

  Köszönöm a részletes leírást a Pradosha Vrata felajánlásairól, és az első rész is nagyon tanulságos, amiben leírod, hogy az emberi természet legsajátja az önzetlenség, legbelül mindenki az, ha önző vágyainkat le tudjuk vetni, kordában tudjuk tartani, boldogok lehetünk, különben csak ilyen-olyan karmát generálunk magunknak, amivel mindig jár szenvedés is, ehhez szerintem bölcsnek kell lennünk, aki igazán bölcs, tiszta az önzéstől, talán a legfontosabb áldás, amit kérhetek, segítség, hogy a vágyam megmaradjon a tökéletes, tiszta boldogságra, a lelki felszabadulásra anyagi létemből, és hogy tudjak ezért aktívan tenni is, legyen erőm, és védelem erre a vágyra a külső és talán a külsőnél is erősebb téves belső vágyaktól, melyek életünk szekerét sötét erdőkbe rángathatják, ahonnan előfordulhat csak sok születés múlva jöhetek vissza, mérhetetlen szenvedések után. Tisztán látom ezt higgadt elmével, ám a vágyak hosszútávon erősebbek nálam, ha nem kapok felsőbb segítséget.

  Szerintem is kevés embernek van Siva Lingamja Magyarországon. Szeretném, ha leírnád, hogyan kell a Siva Lingamot fürdetni, de mivel nem nagy az igény erre, elküldheted ezt a részt akár e-mailben is a címünkre, az enyémre nyugodtan, nagyon örülnék neki, gondolom mindegyikünkét tudod, így ahhoz jut el az infó, akit ez érdekel és akinek ez fontos.

  Nagy tisztelettel: Tibi

  Válasz

 4. Judit
  2011. június 13. hétfő

  Hari!

  Persze ,írd le légyszi, és akkor már csak egy Lingamot kell beszereznem 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top
mobile desktop