Védikus Numerológia: mini tanfolyam…

A numerológia, a tenyérelemzés és az ómenek értelmezése mind része a védikus asztrológiának! Sajnálatos módon ezekből csak nagyon alap ismereteim vannak, mert abban a 7 évben, amikor már ténylegesen szinte csak azt tanulhattam, amit akartam az indiai sulinkban, én az asztrológiára és a vasztura voltam nagyon rá állva!

Viszont azaz alap, amit megtanultam a védikus numerológiából rendkívül hasznos! Hasznos az önismeretben, de alkalmazható úgy is, ha valaki más hozzáállására, képességeire, erősségeire vagyunk kíváncsiak.

Amin keresztül képesek lehetünk akár segíteni magunkon és/vagy másokon, akár abban, hogy milyen téren kell fejlődni, ha elakadást észlelünk/észlelnek, vagy min keresztül lehetünk arra képesek, hogy elérjük a bennünk/bennük lévő potenciál csúcsát.

Pl. volt szerencsém ezt megtanítanom már templom és cég vezetőknek is, akik azóta is alkalmazzák ezt, amikor újonnan beköltöző szerzetesek, vagy újonnan felvett munkaerő erősségeit és hiányosságait kell felmérniük.

De ajánlom ezt a tanfolyamot szülőknek is, akik a gyerekeik támogatásában is használhatják ezt a tudományt!

Amire fókuszálni fogunk a tanfolyam során:

 • a számok jellemzői,
 • számok túl súlya vagy hiánya,
 • a számok egymásra vonatkozó hatásai,
 • a numerológiai számítások rendszere,
 • a vizsgált személy sors számának megállapítása.

Majd megtanuljuk a védikus numerológiai képlet felállítását és elemzését. Amiből egyértelművé válnak az erősségek, a hiányosságok, de azok a területek is, aminek fejlesztésével áthidalhatunk hiányosságokat! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

6 Responses to Védikus Numerológia: mini tanfolyam…

 1. Gulyás-Szabó Zsuzsanna szerint:

  Szeretnék jelentkezni a július 24. Védiku Numerológia mini tanfolyanra.

 2. Nemeth Zsuzsanna szerint:

  Haribol.
  Érdekel a tanfolyam.
  Németh Zsuzsa vagyok.
  Tisztelettel

 3. Galamb Gizella szerint:

  Szia!
  Szeretnék jelentkezni a július 24. Védikus Numerológia mini tanfolyanra. Köszönöm!

 4. Gulyás-Szabó Zsuzsanna szerint:

  Szia Ádám!
  Voltam a tanfolyamon és egy facebook csoport alakításárol volt szó de ez még számomra nem jött össze.
  Érdekelne a párkapcsolati számmisztika is amiről szó volt.😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük