Védikus Numerológia: mini tanfolyam…

A numerológia, a tenyérelemzés és az ómenek értelmezése mind része a védikus asztrológiának! Sajnálatos módon ezekből csak nagyon alap ismereteim vannak, mert abban a 7 évben, amikor már ténylegesen szinte csak azt tanulhattam, amit akartam az indiai sulinkban, én az asztrológiára és a vasztura voltam nagyon rá állva!

Viszont azaz alap, amit megtanultam a védikus numerológiából rendkívül hasznos! Hasznos az önismeretben, de alkalmazható úgy is, ha valaki más hozzáállására, képességeire, erősségeire vagyunk kíváncsiak.

Amin keresztül képesek lehetünk akár segíteni magunkon és/vagy másokon, akár abban, hogy milyen téren kell fejlődni, ha elakadást észlelünk/észlelnek, vagy min keresztül lehetünk arra képesek, hogy elérjük a bennünk/bennük lévő potenciál csúcsát.

Pl. volt szerencsém ezt megtanítanom már templom és cég vezetőknek is, akik azóta is alkalmazzák ezt, amikor újonnan beköltöző szerzetesek, vagy újonnan felvett munkaerő erősségeit és hiányosságait kell felmérniük.

De ajánlom ezt a tanfolyamot szülőknek is, akik a gyerekeik támogatásában is használhatják ezt a tudományt!

Amire fókuszálni fogunk a tanfolyam során:

 • a számok jellemzői,
 • számok túl súlya vagy hiánya,
 • a számok egymásra vonatkozó hatásai,
 • a numerológiai számítások rendszere,
 • a vizsgált személy sors számának megállapítása.

Majd megtanuljuk a védikus numerológiai képlet felállítását és elemzését. Amiből egyértelművé válnak az erősségek, a hiányosságok, de azok a területek is, aminek fejlesztésével áthidalhatunk hiányosságokat! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

4 Responses to Védikus Numerológia: mini tanfolyam…

 1. Gulyás-Szabó Zsuzsanna szerint:

  Szeretnék jelentkezni a július 24. Védiku Numerológia mini tanfolyanra.

 2. Nemeth Zsuzsanna szerint:

  Haribol.
  Érdekel a tanfolyam.
  Németh Zsuzsa vagyok.
  Tisztelettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .