Ezt el kell olvasni! Taoista Jóga, Reiki, Zen Shiatsu, Zarándoklat stb…

harmonyKedves Mindenki,

Nem direkt csináltam, de kb. az elmúlt 1 hónapban semmire sem tudtam reagálni. Se Facebook, se email, se sms, se semmi. Ezer bocs. Mától megpróbálok felpörögni.

Viszont így azt sem tudtam megosztani, hogy Február 1-én kezdenénk a Taoista jógával, ha igény vóna reá. Amúgy sem szoktam túl szervezeten megosztogatni, hogy milyen előadások lesznek a közeljövőben, de most semennyire sem sikerült.

Viszont Február 1-én 17.30-kor ott leszek a Bartók 30-ban. Ha nem leszünk sokan arra gondoltam, hogy a múltkori csoporttal össze raktunk egy 70+ fogásos taoista önmasszázs programot, fejtől-lábig, tokától-bokáig, és akkor azt átvehetnénk. Majd amikor picit már melegebb lesz, akkor megcsinálhatnánk a Taoista jóga tanfolyamot kint a parkban, ahol szoktunk lenni. Mit gondoltok?

Taoista jóga kurzust még úgy sem csináltunk a parkban!

És ha már élvezem a figyelmetek:

Kb. ennyi.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de meg attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.