Utolsó előtti hét a Kutirban, de pl. most lesz az utolsó Olajos Jóga a Barcsayban…

fürdőzés Kalkuttában, szóval fürödni lehetne akár a a Dunában is...

fürdőzés Kalkuttában, szóval fürödni lehetne akár a a Dunában is…

Hétfőn, Szerdán és Csütörtökön természetesen lesz Jóga a szokásos időben és ezen a héten lesz Olajos Jóga szombaton reggel 8 órától.

Szerdáig kellene eldönteni, hogy ki szeretne velünk jönni Bhutánba. Sajnos egy repülő járat megy az országba, szóval elégé hamar kellene foglalnunk, hogy rajta legyünk Április 4-én, amikor is már ketyeg a vízumunk.

Csütörtökön lesz a fürdős napunk. Tehát ez az a nap, amikor egész évben egészségesek leszünk, ha megfürdünk természetes vízben és szabad ég alatt. Most per pillanat 2 verziót láttok valószínűnek. Reggel 6-kor találkozunk a Lukácsba és így még én tudom oviba vinni a mackómat. Vagy marad a tavalyi jól bevált valaki hoz forrásvizet az esti Jóga órára és majd óra után egymást leöntögetjük a bejárat előtt. Tavaly mínusz 17 fok volt, idén tutira nem lesz annyira hideg.

Pénteken Reiki I beavatás lesz a Kutirban, és most 9,000 forint lesz, 12,000 ezer forint helyett, mint leköszönő felajánlás. Után esetleg lehetne Reiki II is, ha van rá érdeklődés, csak írjatok rám. A Reiki II 12,000 forint lesz, 16,000 helyett. Mondjuk a Reiki II-re jövők beülhetnének a Reiki I-re is, hogy lássák hogyan kell csinálni a beavatást. Tudjátok a Reiki Japán és minimál dizájn, szóval a Reiki III már mester szint és nem árt korán elkezdeni gyakorolni, hogy hogyan kell csinálni a beavatást. 

Szombaton pedig, persze lesz olajos jóga is, 18 órától össze fogunk ülni a nepáli út eligazításra. Mit kell hozni, mit nem. Mikor indulunk, milyen lesz az időjárás, stb., stb. De bármi kérdésetek lenne írjatok nekem.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .