Utolsó előtti hét a Kutirban, de pl. most lesz az utolsó Olajos Jóga a Barcsayban…

fürdőzés Kalkuttában, szóval fürödni lehetne akár a a Dunában is...

fürdőzés Kalkuttában, szóval fürödni lehetne akár a a Dunában is…

Hétfőn, Szerdán és Csütörtökön természetesen lesz Jóga a szokásos időben és ezen a héten lesz Olajos Jóga szombaton reggel 8 órától.

Szerdáig kellene eldönteni, hogy ki szeretne velünk jönni Bhutánba. Sajnos egy repülő járat megy az országba, szóval elégé hamar kellene foglalnunk, hogy rajta legyünk Április 4-én, amikor is már ketyeg a vízumunk.

Csütörtökön lesz a fürdős napunk. Tehát ez az a nap, amikor egész évben egészségesek leszünk, ha megfürdünk természetes vízben és szabad ég alatt. Most per pillanat 2 verziót láttok valószínűnek. Reggel 6-kor találkozunk a Lukácsba és így még én tudom oviba vinni a mackómat. Vagy marad a tavalyi jól bevált valaki hoz forrásvizet az esti Jóga órára és majd óra után egymást leöntögetjük a bejárat előtt. Tavaly mínusz 17 fok volt, idén tutira nem lesz annyira hideg.

Pénteken Reiki I beavatás lesz a Kutirban, és most 9,000 forint lesz, 12,000 ezer forint helyett, mint leköszönő felajánlás. Után esetleg lehetne Reiki II is, ha van rá érdeklődés, csak írjatok rám. A Reiki II 12,000 forint lesz, 16,000 helyett. Mondjuk a Reiki II-re jövők beülhetnének a Reiki I-re is, hogy lássák hogyan kell csinálni a beavatást. Tudjátok a Reiki Japán és minimál dizájn, szóval a Reiki III már mester szint és nem árt korán elkezdeni gyakorolni, hogy hogyan kell csinálni a beavatást. 

Szombaton pedig, persze lesz olajos jóga is, 18 órától össze fogunk ülni a nepáli út eligazításra. Mit kell hozni, mit nem. Mikor indulunk, milyen lesz az időjárás, stb., stb. De bármi kérdésetek lenne írjatok nekem.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük