Philip Seymour Hoffman, egy asztrológiai elemzés…

Eltávozott közülünk Philip Seymour Hoffman, korunk egyik nagy színész alakja.

psh1967. Július 23-án született, 2 óra 39 perckor, New York államban.

Aszcendense Bika, ami magyarázatot ad gömbölyded alkatára, és az a tény, hogy aszcendensét mind a Szaturnusz, mind a Mars fényszögelte, egyértelművé teszi az általa hozott kicsit gyűrött, picit topis formát. Egyébként a való életben sem hozta a sztár allűröket, sőt a 2000-es évek elején tanított egy teljes szemesztert a New York-i színművészeti iskolában, „miként rendezzünk színészeket” témában. Amúgy rendkívül közvetlen alkat volt, gyermekeivel rendszeresen ült be kávézókba lakhelye környékén. 

Természetesen két olyan nehéz bolygó befolyása az első házon, mint a Mars és a Szaturnusz, okozhat egészségügyi problémákat, váratlan sérüléseket (egyébként egy sportsérülés vitte a színészi pályára), függőségi nehézségeket és extrém esetben még korai halált is.

Az első ház ura, ami az egészségünkkel és a személyiségünkkel kapcsolatos, a Bika jegy révén jelen esetben ez a bolygó a Vénusz, ami Philip Seymour Hoffman képletében az Oroszlánban van, és ennek az a hatása, hogy az ember képes feladni az elveit az élvezetek oltárán. Pluszban sajnos magát a Vénusz bolygót is fényszögeli a negatív hatású Rahu és így ennyi nehéz asztrológiai hatás egyszerre, már okozhatta hirtelen jövő és váratlan eltávozását.

Egyébként Telihold környékén született, így a Nap és a Hold bolygói szinte teljesen szemben állnak egymással, aminek jelentése „fényt hozni mások életébe, saját maga kárára”.  Ezt munka tempója is tükrözte, mert „nemcsak” több mint 50 filmben szerepelt 24 év alatt, de kiemelkedő színpadi színészként is ismert volt.

Nap/Jupiter együttállása is van a képletében, ahol ráadásul a Jupiter a lehető legerősebb pozícióban is van, aminek az erőteljes hatását abszolút hozta, még úgy is, hogy szerepeiben gyakran adott elő unott, életre nem való figurákat. Egy híres színészkritikus azt mondta „Mr. Hoffman hozta legjobban, sőt zseniálisan a semmit mondó, érdektelen, és tökéletesen bizonytalan alkatot”.

pshEgyébként legerősebb bolygója korszakában lett filmszínész, a Jupiter korszakban, ráadásul pont a korszak elejétől kezdve. Sőt a 16 éves Jupiter korszak végére ért fel a csúcsra, hiszen ekkor nyerte el az Oscar díjat, mint legjobb férfi színész a Capote című filmben hozott alakításáért.

Mars/Ketu együttállás is van a képletében természetesen a Rahu fényszögében, ami kultikus filmekben, kultikus színésztársakkal hozta őt össze. Lásd Al Pacino és az „Egy asszony illata”, vagy a „Negy Lebowski”és Jeff Bridges, a „Tehetséges Mr. Ripley”, vagy a „Vörös Sárkány”, de szerepelt Edward Nortonnal is az „Utolsó Éjjel”-ben, Tom Cruise oldalán a „Magnóliában” és a „Mission Impossible” harmadik felvonásában. Julianne Moore oldalán háromszor szerepelt, többek között a Boogie Nights filmben is.

Ő az egyike azon 7 színésznek, akik ugyanazon alakításáért elnyerte az Oscar, a Golden Globe a BAFTA és a SAG díjat, valamint a Kritikusok díját is. És kétszer lett Tony díjra jelölve, ami a Broadway világának legnevesebb díja.

2006 óta a Szaturnusz korszakát élte, és 2013 Augusztusától ráadásul a Szaturnusz főkorszak mellett a terhelt Vénusz alkorszakában volt. A nagyon nehéz Szaturnusz/Vénusz/Vénusz korszak 2014 márciusában lett volna vége, ő Februárban távozott el.

Amúgy 22 évesen abszolút leállt az alkoholfogyasztással, és amíg 2013 nyarán bevonult egy elvonó kúrára, addig drog problémái nem voltak.

Érdekes, hogy a szintén tragikus halált halt Heath Ledger 2005-ben szintén Oscar díjra volt jelölve, amit Philip Seymour Hoffman nyert. Aztán 2008-ban mindketten mellékszereplőként lettek újra Oscarra jelölve, és akkor Heath Ledger vitte el a díjat.

Philip Seymour Hoffman, nyugodj békében.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Philip Seymour Hoffman, egy asztrológiai elemzés…

  1. kirti szerint:

    jó kis elemzés! Azt lehet tudni, hogy milyen testet fog kapni a következő születésében?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük