Szeptember 17-től aktuális asztrológiai előrejelzés, 1 hónapos időintervallumra…

Kundali2015.Szeptember 17-Október 17. Nap a Szűzben

Ebben a szakaszban, amikor a Nap együttállásba kerül a Rahuval, az ego faktor fog előtérbe kerülni, főként úgy, hogy a többi férfibolygó, mármint a Mars és a Jupiter meg az Oroszlánban, az alfahím jegyben vannak.

A Rahu, tehát a felszálló Holdcsomópont természete az, hogy mindent fokoz, amivel kapcsolatba kerül. Így azáltal, hogy a Nap csatlakozott a Rahuhoz a Szűz jegyében, a Nap hatása is fokozódik, és minden, ami a Nappal kapcsolatos, valamint minden más is, ami a Szűzhöz és a 6-os házhoz kapcsolódik.

  • Többek között a Nap a személyiségünk és az egónk bolygója is, és így, hogy a Rahu által erősebb lesz az énképünk és az önérvényesítési képességünk, kicsit túlzásokba is eshetünk magunkat nézve.
  • Valamint több lesz bennünk a kommunikációs kényszer és ingerencia is azáltal, hogy a Nap és a Merkúr is együtt áll a Rahuval, de természetesen a téma leginkább mi magunk leszünk.
  • Ezentúl a Szűz jegye a természetes zodiákus 6. háza is, ami a betegségek és az ellenségeskedés háza is, szóval ezek a területek is előtérbe kerülhetnek. Lásd az Ukrán háború, ami 2 héttel azután kezdődött, hogy a Rahu beérkezett a Szűzbe tavaly nyáron.

Aztán Október 1-jén a Vénusz belép az Oroszlánba a Jupiter és a Mars mellé. Ez a bolygóállás jót tesz a Marsnak és a Vénusznak is, így a kreativitásunk megint csak szárnyalni fog, de egy kicsit lazító hatású a Napot és a Jupitert nézve.

Picit nehezebben fogunk tudni összpontosítani a munkánkra, a feladatainkra és a kötelességeinkre, de sebaj, meg lesz hozzá a kreativitásunk, hogy kidumáljuk magunkat.

Sőt, mivel a Vénusz jelenléte picit lazít a Jupiter sarkosságán, valamint azért a Jupiter is egy vizes bolygó, akár a Vénusz, ez a bolygóállás még jobban felfokozza az igényt a kényelemre, és a kikapcsolódásra. Így ez a szakasz kiváló időszak lesz pihenésre és önmagunk kényeztetésére. De még a picit begubózódásra és az elvonulásra is alkalmas a Szaturnusz fényszöge miatt.

Egyébként új tanulmányok kezdésére is kiváló időszakunk lesz, de a már megszerzett tudásunk nagyközönség elé tárása és az ebből származó esetleges haszon megszerzése is támogatott ebben a korszakban.

A lassabb bolygók, tehát a Szaturnusz, a Rahu és a Ketu még mindig ugyanott állnak, mint az év elején. Itt elolvashatod a lassabb bolygók hatásait ránk nézve…

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük