Szeptember 17-től aktuális asztrológiai előrejelzés, 1 hónapos időintervallumra…

Kundali2015.Szeptember 17-Október 17. Nap a Szűzben

Ebben a szakaszban, amikor a Nap együttállásba kerül a Rahuval, az ego faktor fog előtérbe kerülni, főként úgy, hogy a többi férfibolygó, mármint a Mars és a Jupiter meg az Oroszlánban, az alfahím jegyben vannak.

A Rahu, tehát a felszálló Holdcsomópont természete az, hogy mindent fokoz, amivel kapcsolatba kerül. Így azáltal, hogy a Nap csatlakozott a Rahuhoz a Szűz jegyében, a Nap hatása is fokozódik, és minden, ami a Nappal kapcsolatos, valamint minden más is, ami a Szűzhöz és a 6-os házhoz kapcsolódik.

  • Többek között a Nap a személyiségünk és az egónk bolygója is, és így, hogy a Rahu által erősebb lesz az énképünk és az önérvényesítési képességünk, kicsit túlzásokba is eshetünk magunkat nézve.
  • Valamint több lesz bennünk a kommunikációs kényszer és ingerencia is azáltal, hogy a Nap és a Merkúr is együtt áll a Rahuval, de természetesen a téma leginkább mi magunk leszünk.
  • Ezentúl a Szűz jegye a természetes zodiákus 6. háza is, ami a betegségek és az ellenségeskedés háza is, szóval ezek a területek is előtérbe kerülhetnek. Lásd az Ukrán háború, ami 2 héttel azután kezdődött, hogy a Rahu beérkezett a Szűzbe tavaly nyáron.

Aztán Október 1-jén a Vénusz belép az Oroszlánba a Jupiter és a Mars mellé. Ez a bolygóállás jót tesz a Marsnak és a Vénusznak is, így a kreativitásunk megint csak szárnyalni fog, de egy kicsit lazító hatású a Napot és a Jupitert nézve.

Picit nehezebben fogunk tudni összpontosítani a munkánkra, a feladatainkra és a kötelességeinkre, de sebaj, meg lesz hozzá a kreativitásunk, hogy kidumáljuk magunkat.

Sőt, mivel a Vénusz jelenléte picit lazít a Jupiter sarkosságán, valamint azért a Jupiter is egy vizes bolygó, akár a Vénusz, ez a bolygóállás még jobban felfokozza az igényt a kényelemre, és a kikapcsolódásra. Így ez a szakasz kiváló időszak lesz pihenésre és önmagunk kényeztetésére. De még a picit begubózódásra és az elvonulásra is alkalmas a Szaturnusz fényszöge miatt.

Egyébként új tanulmányok kezdésére is kiváló időszakunk lesz, de a már megszerzett tudásunk nagyközönség elé tárása és az ebből származó esetleges haszon megszerzése is támogatott ebben a korszakban.

A lassabb bolygók, tehát a Szaturnusz, a Rahu és a Ketu még mindig ugyanott állnak, mint az év elején. Itt elolvashatod a lassabb bolygók hatásait ránk nézve…

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .