Ezen a héten is varázslatos asztrológiai és spirituális napok várhatóak…

radhamadhavaSzeptember 21: Rádha napja. Ő Krisna kedvese, aki egyben a tökéletes hívőt is szimbolizálja a Bhakti kultúrában. Ezen a napon felajánlani bármit is Krisnának ezer százalék, hogy célba ér. Egyébként ez a nap a Gyógyító Buddha napja is.

Szeptember 24: Gabona böjt nap, rendkívül jó állás spirituális tevékenységekre.

Szeptember 25: Vámana napja. Krisna pap inkarnációjának napja, aki a Jupiter bolygó Istene. Az évben ezen a napon a legszerencsésebb kinyomtatni az otthonunk Észak-keleti területére szánt yantrát, ami egyben az otthonunk legfontosabb területe is egyben. A yantrát megtaláljátok itt…

Szeptember 26: Siva napja is és az eredeti Bhakti Kutir egyik alapítójának születésnapja is.

Szeptember 27: Ananta napja. Ő a Hatha Jóga fő Istensége. A Védák azt mondják, hogy Patandzsali, Ananta inkarnációjaként érkezett erre a földre, hogy a Jóga Szútrákat tanítsa az emberiségnek.

Jó szórakozást!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .