Shani Amavaszya: Egy különleges asztrológiai együttállás, az Újhold és a szombati nap találkozója…

A Védikus kultúrában spirituálisan nagyon kedvezőnek számítanak azok a napok, amikor a Szaturnusz napjára, tehát Szombatra esik az Újhold jelensége. Általában éves szinten ez 1-3 alkalommal össze is jön. 

Indiában a gyakorló spiritualisták főként abból a szempontból szoktak ezeken a napokon felajánlásokat tenni, hogy karmikusan javítsanak a saját, és a már eltávozott ősök helyzetén. A következő felajánlások közül csemegézhetünk:

  • Felajánlhatunk egy böjt napot.
  • Felajánlhatunk olyan tetteket, amelyek kifejezetten kivívják a Szaturnusz bolygó áldását, itt megtaláltok egy listát.
  • Felajánlhatunk kedvező mantrákat is, itt megtaláljátok az egyik legismertebb Szaturnusz mantrát.
  • Ebben a bejegyzésben rövid mantrákat találtok meg erre a különleges eseményre!
  • És a személyes kedvencem: Olvassuk fel este 8-szor egymás után a Hanumán Cshalisza nevű mantrát. (Csak 40 versből áll, nem kell rástresszelni.) Vagy kezdjünk abba, hogy 45 napon át minden nap felolvassuk a Hanumán Cshaliszát, naponta 1 alkalommal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük