Szaturnusz jegyváltás, 2017. Január 26-án…

ShaniJanuár 26-án, 16 óra 20 perckor, budapesti idő szerint, 2 és fél év után a Szaturnusz átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a 2 csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A Védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a 2 bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein, mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körökben, érezhető lesz majd a visszaesés.

Egyébként a Szaturnusz jegyváltása előtti és utáni 12-12 órában különlegesen jó lelki gyakorlatokat végezni és meditálni.

Egy kis Szaturnusz meditáció:

108-szor mondjuk el a következő két mantrát:

Om Sanischaraye Namaha és Om Kurmaya Namaha

Kiejtve: Om Saniscsharajé Namaha és Om Kurmája Namaha.

Ha van rá lehetőségünk, etessünk meg utána egy fekete kutyust kenyérrel, és még csütörtökön, 26-án.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Szaturnusz jegyváltás, 2017. Január 26-án…

  1. Visszajelzés: Védikus Asztrológia: Nap a Bak jegyében, 2017. Január 14-Február 13… | Bhakti Kutir

  2. Lósy Éva szerint:

    Kedves Ádám!

    Lehet, hogy valami tévedés van, hisz tényleg úgy tűnik a Saturnus már 2014. dec. 23 óta a nyilasban van. Köszönöm a választ. üdv.

    Egy barátnőm írta:

    Évikém köszi, de nem értem, mert a Szaturnusz kb. 2 éve már Nyilasban van….. hogy is van ez?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük