Nap a Skorpióban: 2017, November 16-December 15…

Az ősi indiai kultúra 2 fő eposza a Mahabhárata és a Rámajána. A Rámajána történetének egyik fő szála Ráma király és felesége Szitá fantasztikus kapcsolata. Az ő esküvőjük évfordulóját minden évben emberek milliói ünneplik meg Indiában, áldást kérve saját kapcsolataikra. Ezt az ünnepséget Viváha Pancsami-ként tüntetik fel a spirituális Kalendáriumokban. Idén, 2017-ben, November 24-re esik ez a nap.

Ezzel a fantasztikus ünneppel szinte egybeesik az is, hogy ebben a hónapban „nemcsak” a Jupiter áll majd a Mérleg jegyében, de szinte egész hónapban a Vénusz is ott fog tartózkodni.

Így a partnerkapcsolatok tekintetében ez egy elképesztő hónap lesz, hiszen a hölgyek horoszkópjában a Jupiter a jelző bolygója a stabil, hosszútavú kapcsolatoknak, míg az urak képletében a Vénusz bolygó jellemzi a „Nőt”! És most ez a két bolygó együtt áll, ráadásul a Mérleg jegyében, ami a természetes zodiákus hetes háza, vagyis a partnerkapcsolat területe. (Érdemes lesz szerintem majd kifaggatni az ékszerészeket, mert szerintem most lánykérés dömping lesz!)

Sőt November 25-én a Merkúr bekapcsolódik a Nap mellé a Nyilas jegyébe, amiről már tudjuk, hogy az igaz, tiszta, tanító beszéd bolygóállása. Szóval szép beszéd és romantikus bolygóállások egyvelege kerül terítékre, mindez kapcsolódásban a Nyilas jegyével, ami az igazságosság, a lelki egyensúly és a tartós kapcsolatok jegye is egyben. Szóval nagyon jó hónapnak nézünk elébe, amennyiben spirituális értékek szerint éljük, vagy képzeljük el társas kapcsolatainkat.

Készüljünk a spiritualitással átitatott romantikára!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük