Nap a Skorpióban: 2017, November 16-December 15…

Az ősi indiai kultúra 2 fő eposza a Mahabhárata és a Rámajána. A Rámajána történetének egyik fő szála Ráma király és felesége Szitá fantasztikus kapcsolata. Az ő esküvőjük évfordulóját minden évben emberek milliói ünneplik meg Indiában, áldást kérve saját kapcsolataikra. Ezt az ünnepséget Viváha Pancsami-ként tüntetik fel a spirituális Kalendáriumokban. Idén, 2017-ben, November 24-re esik ez a nap.

Ezzel a fantasztikus ünneppel szinte egybeesik az is, hogy ebben a hónapban „nemcsak” a Jupiter áll majd a Mérleg jegyében, de szinte egész hónapban a Vénusz is ott fog tartózkodni.

Így a partnerkapcsolatok tekintetében ez egy elképesztő hónap lesz, hiszen a hölgyek horoszkópjában a Jupiter a jelző bolygója a stabil, hosszútavú kapcsolatoknak, míg az urak képletében a Vénusz bolygó jellemzi a „Nőt”! És most ez a két bolygó együtt áll, ráadásul a Mérleg jegyében, ami a természetes zodiákus hetes háza, vagyis a partnerkapcsolat területe. (Érdemes lesz szerintem majd kifaggatni az ékszerészeket, mert szerintem most lánykérés dömping lesz!)

Sőt November 25-én a Merkúr bekapcsolódik a Nap mellé a Nyilas jegyébe, amiről már tudjuk, hogy az igaz, tiszta, tanító beszéd bolygóállása. Szóval szép beszéd és romantikus bolygóállások egyvelege kerül terítékre, mindez kapcsolódásban a Nyilas jegyével, ami az igazságosság, a lelki egyensúly és a tartós kapcsolatok jegye is egyben. Szóval nagyon jó hónapnak nézünk elébe, amennyiben spirituális értékek szerint éljük, vagy képzeljük el társas kapcsolatainkat.

Készüljünk a spiritualitással átitatott romantikára!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .