Vegafűszeráy tudnivalók, Ájurvédikus termékek megbízható helyről…

neemKedves Ájurvéda kedvelő barátaim, 

Amint észre vettétek kint van a Kutir oldalán a vegafuszeray.com oldalhoz a kis átlépő banner, abból az apropóból, hogy onnan tudtok olyan Ájurvédikus termékeket rendelni, amelyek be is vannak vizsgálva, és jók. Én ezeket a termékeket adom a gyerekeimnek is, szóval abszolúte megbízható a forrás. Valamint azért is jobb, ha onnan rendeltek, mert ha én ki vagyok hagyva az ügyintézésből az csak felgyorsítja a helyzetet. Hiszen ismertek.

Szóval a Vegafűszeráy-t egy gyermekkori osztálytársam kis tesója csinálja. Különben Era, ő a kis tesó, hatalmas multinál volt logisztikai igazgató évekig Indiában és Thaiföldön, így nemcsak baromira ért hozzá, de van türelme is az ilyen ázsiai papírmunkákkal járó, idegtépő levelezgetésekre, kivárásra, és minden más ezzel járó időigényes intézkedésre.

Egyébként Gudzsarat államból kerülnek be hozzánk a termékek, ami egy nagyon kulturált, nagyon tiszta része Indiának, ami azért is fontos mert egy csomó indiai ájurvédikus termékben már van megengedett mennyiségű ólom és higany a földterületek szennyezettsége miatt.

Szóval ezek a cuccok nagyon jó helyről származnak, és külön a kiszerelés is Ájurvédikusra lett ki alakítva. A legtöbb indiai cég, de a nagyok is, mint pl. a Himalaya, a Dabur és egyebek is ráálltak arra, hogy 60 kapszulás dobozokban forgalmazzák a szereiket. De ugyebár egy klasszikus, tradicionális Ájurvédikus kúra 40 napos, így egyből 2 dobozzal kell megvegyél, ha ténylegesen maradandót szeretnél alkotni a kúrával. Ez szerintünk nem annyira elegáns.

Szóval ez a háttér infó a vegafűszeráy-ról, mint cég és mint lelki inditatottság a cég mögött. Egyébként az Era tesóját is ismeritek egy csomóan, a Krisztit, a gyermekkori osztálytársam, mert ő az, aki meg a repjegyeinket, meg az indiai vízumainkat szokta intézni, szóval mi és az a család már nemcsak 30 plusz éve ismerjük egymást, de az együtt működés is már vagy jó 10 éves.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük