Aktuális Asztrológiai előrejelzés: A 2015. Augusztus 17-Szeptember 17 időszakra…

leoA Nap, Jupiter, Merkúr együttállás az Oroszlánban a bölcs királyok bolygóállása. Ugyan a Jupiter és a Merkúr picit ellendolgoznak egymásnak lévén, hogy a spirituális és a racionális intellektus bolygói, de valahogy ebben a pozícióban picit hozzáidomulnak a Nap energiáihoz.

Közben a Rák jegyében a gyenge Mars és a nem teljesen elégedett Vénusz magában rejti a kreativitást, de sajnos itt inkább a negatívumok szempontjából. Szóval ténylegesen szükségünk lesz a bennünk lévő bölcs királyra, hogy erre a kis időre magunkba tartsuk a zsarnokot, de ez a szakasz lehet egy új kezdet a tanulmányainkban, és a másokon való segítésben is.

Majd Augusztus 23-án a Merkúr átlép a Szűzbe, ahol a lehető legerősebb pozícióban lesz, szóval minden merkúri jelenség hatványozottabban lesz jelen az életünkben.

Tehát kommunikáció, racionális gondolkodás, odafigyelés a részletekre, üzleti érzék, nyelvek tudása és tanulása, a számokkal kapcsolódó területek, minden erősebben lesz érezhető a mindennapokban.

És azáltal, hogy a Merkúr itt a természetes zodiákus 6. házában lesz, és csatlakozik a Rahuhoz, újra fellendülés lesz a szolgáltatásokban, a gazdaságban és az üzleti életben úgy általában. Pont úgy, mint tavaly, amikor a Rahu belépett a Szűzbe.

Ezt tetézve a Jupiter/Nap együttállással, amikor ész is párosul a hatalom mögé, plusz a Mars/Vénusz kreatív vonalat is figyelembe véve, biztos, hogy lesz valami nagy gazdasági durranás ebben az időszakban. Valaki nagy felvásárol valaki más nagyot, vagy valaki előáll valami teljesen újjal és forradalmival, stb. De azért vigyázzunk arra is, hogy a Merkúr a Rahuval picit behozhatja a hamiskás kommunikációt is, és lehet, hogy a nagy felfordulás mögött nem lesz semmi.

Aztán Szeptember 15-én a Mars átvándorol az Oroszlánba, ahol így nagyon sok tűz koncentrálódik, de szerencsére ez csak 2 napig lesz így, mert utána a Nap átmegy a Szűzbe. De ebben a 2 napban vigyázzunk a felburjánzó erőszakra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális Asztrológiai előrejelzés: A 2015. Augusztus 17-Szeptember 17 időszakra…

  1. Visszajelzés: Augusztus hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük