Aktuális Asztrológiai előrejelzés: A 2015. Augusztus 17-Szeptember 17 időszakra…

leoA Nap, Jupiter, Merkúr együttállás az Oroszlánban a bölcs királyok bolygóállása. Ugyan a Jupiter és a Merkúr picit ellendolgoznak egymásnak lévén, hogy a spirituális és a racionális intellektus bolygói, de valahogy ebben a pozícióban picit hozzáidomulnak a Nap energiáihoz.

Közben a Rák jegyében a gyenge Mars és a nem teljesen elégedett Vénusz magában rejti a kreativitást, de sajnos itt inkább a negatívumok szempontjából. Szóval ténylegesen szükségünk lesz a bennünk lévő bölcs királyra, hogy erre a kis időre magunkba tartsuk a zsarnokot, de ez a szakasz lehet egy új kezdet a tanulmányainkban, és a másokon való segítésben is.

Majd Augusztus 23-án a Merkúr átlép a Szűzbe, ahol a lehető legerősebb pozícióban lesz, szóval minden merkúri jelenség hatványozottabban lesz jelen az életünkben.

Tehát kommunikáció, racionális gondolkodás, odafigyelés a részletekre, üzleti érzék, nyelvek tudása és tanulása, a számokkal kapcsolódó területek, minden erősebben lesz érezhető a mindennapokban.

És azáltal, hogy a Merkúr itt a természetes zodiákus 6. házában lesz, és csatlakozik a Rahuhoz, újra fellendülés lesz a szolgáltatásokban, a gazdaságban és az üzleti életben úgy általában. Pont úgy, mint tavaly, amikor a Rahu belépett a Szűzbe.

Ezt tetézve a Jupiter/Nap együttállással, amikor ész is párosul a hatalom mögé, plusz a Mars/Vénusz kreatív vonalat is figyelembe véve, biztos, hogy lesz valami nagy gazdasági durranás ebben az időszakban. Valaki nagy felvásárol valaki más nagyot, vagy valaki előáll valami teljesen újjal és forradalmival, stb. De azért vigyázzunk arra is, hogy a Merkúr a Rahuval picit behozhatja a hamiskás kommunikációt is, és lehet, hogy a nagy felfordulás mögött nem lesz semmi.

Aztán Szeptember 15-én a Mars átvándorol az Oroszlánba, ahol így nagyon sok tűz koncentrálódik, de szerencsére ez csak 2 napig lesz így, mert utána a Nap átmegy a Szűzbe. De ebben a 2 napban vigyázzunk a felburjánzó erőszakra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális Asztrológiai előrejelzés: A 2015. Augusztus 17-Szeptember 17 időszakra…

  1. Visszajelzés: Augusztus hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .