Heti asztrológiai előrejelzés: November 1-8…

Kos: Befejezés, lezárás és ehhez hasonló területek fogják kitölteni ezt a hetünket, de egy mély spiritualitásból fakadó indíttatás végett. Tehát nem az lesz a vezérfonal, hogy már nem bírjuk tovább ezért itt az ideje befejezni, sőt sem harag, sem más negatív érzelem nem fogja ezt az elhatározásunkat tüzelni és abszolúte nem savanyú a szőlő hangulat. Hanem az a lelki nyugalom, hogy ezeken a dolgokon én már túlléptem, és már nincs szükségem ezekre az életemben.

Bika: Ezen a héten egy kicsit könnyebb lesz konfliktusba keveredni, mint máskor és főként a világ dolgokkal kapcsolatban. Vigyázzunk a munkahelyünkön dúló feszültségekkel kapcsolatosan, és minden olyan stresszes dologgal, ami kötődik a pénzkereset területéhez. Viszont egyértelmű menedékként fognak szolgálni a barátaink, akik hihetetlenül nyugtató hatással bírhatnak ránk. Ha effektíven van baráti kapcsolatunk a munkahelyünkön, nyert ügyünk van.

Ikrek: Az együttműködéseink és a munkánk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Arra viszont vigyázzunk, hogy  egyrészről ne pörögjünk túl, ne hagyjuk le túlságosan a többieket, mert akkor az együttműködés feltételei felborulhatnak, másodsorban pedig arra is ügyelni kellene, hogy ne feszüljünk rá a partnereinkre, ha ők nem tudják ugyanazt a tempót diktálni, mint mi. Ez nem azért van, mert ők nem akarják eléggé, inkább mi vagyunk túl menetben.

Rák: Ahhoz, hogy ez a hét zökkenő mentesen menjen le, kifejezetten mások segítése lesz a kulcs. Egyrészről nekünk is jót fog tenni lelkileg az, hogy másokat segítünk, vagy akár ki is szolgálunk, sőt elképesztően kellemesen fog hatni az, hogy egy nehéz pillanatban nem a feszültség lesz a domináns érzet, hanem az, hogy mi a problémát felmérve és látva a helyzetet, probléma megoldóként lépünk be a történetbe.

Oroszlán: Ebben a szakaszban egy nagyon erős tanítást is megérthetünk, ha képesek vagyunk egy kicsit befelé figyelni. Mégpedig azt, hogy nem mindig a racionálisan meghozott döntések a legjobbak. Hogy vannak helyzetek, amikor a belülről jövő zsigeri döntés lehet, hogy ellene megy a racionális, kiértékelt és megfigyeléseken alapuló következtetéseinknek, és mégis működnek. Sőt nemcsak működnek, hanem egy sokkal kellemesebb hatást váltanak ki, mint a száraz matekból jövő végkövetkeztetés.

Szűz: Az otthonunk és a rokonaink fogják kitölteni ezt az időszakot és az, hogy bizonyos dolgokat megváltoztassunk vagy úgymond megújítsunk az együttműködéseink rendszerében. Szóval most könnyebb lesz feszült témákat és területeket konstruktívan átbeszélni, de az is, hogy bevezessünk új dolgokat, új elképzeléseket még olyan területeken is, ahol eddig nulla megújulást sikerült beeszközölnünk.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és ezt most a belsőnk fogja tüzelni. AZ a vágy, hogy másoknak segítsünk, hogy mások problémáiban konstruktívan megnyilvánuljunk, és úgymond próbára tegyük saját elképzeléseinket, terveinket, rendszereinket. Arra természetesen vigyáznunk kell, hogy ne buldózerként menjünk előre, hogy nem nyomjunk át olyan dolgokat másokon, amit ők nem akarnak, de mi jó ötletnek tartjuk.

Skorpió: Ezen a héten mindent képesek leszünk megoldani szimplán kommunikáció keresztül. Persze vigyáznunk kell arra, hogy miként fogalmazunk meg dolgokat, hogy még véletlenül se azon bukjon el a dolog, hogy túl határozottak vagyunk, túl egyenesek, vagy éppen túl nyomulósak. Mert ez esetben még a jó szándék, és maga az a képesség, hogy ténylegesen is megoldhatjuk az adott problémát is elillanhat, ha a stílus nem stimmel.

Nyilas: Mi magunk a közvetlen környezetünk és maga a közvetlen közegünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Tehát a minket körülvevő emberek és a közegünk, tehát a fizikai adottságok is. Így egyértelmű, hogy az otthonuk környékén való tevékenykedés a szeretteinkkel együtt egy jó elképzelés erre a hétre, mint pl. takarítás, szépítgetés, átrendezés, átalakítás. A lényeg az, hogy töltsünk minőségi időt együtt, egymással, közös célok érdekében.

Bak: Ezen a héten az lesz a domináns érzetünk, hogy egy kicsit elvonuljunk a zajos, bajos külvilágtól és befelé forduljunk. Hogy azokkal a dolgokkal foglalkozzunk, amelyek közel állnak a lelkünkhöz és maximum a közvetlen család atmoszféránkban szereplők irányába kelljen alkalmazkodnunk, akik nem borulnak ki, amikor az emberből csak csurran-cseppen a szó, mert a beszéd szünet bizony az egyik legnyugtatóbb dolog a tudatunknak.

Vízöntő: A barátaink és a rokonaink fogják most a kapcsolatot jelenteni a külvilággal. Saját igényünk szerint most nem a külvilágban lefolytatott előremenetel lesz a vezér irányelv, hanem inkább a picit lelassultabb, nyugalomban szöszölgetős feeling lesz a belső ingerencia. Viszont a fent említett személyek segíteni fognak abban, hogy nehogy túl begubózzunk és azért fenn tartsunk egy működő viszony a külvilággal.

Halak: A munkánk fogja kitölteni ezt az időszakot és minden más is, ami kapcsolódik a munkánkhoz. Előtérbe fognak kerülni az ambícióink, a pénzkeresetünk, de az is, hogy mennyi időt és energiát vagyunk hajlandóak mozgósítani annak érdekében, hogy előrehaladhassunk a munkánkban. És persze az is, hogy mi magunk mit érzünk, mint életviteli feladat és az, hogy a jelenlegi munkánk mily módon kapcsolódik ehhez.

Ennek a szakasznak a fő momentuma kb. az egész hét:

  • November 1-2: az eltávozottakra való emlékezés!
  • November 3: Bhanu Szaptami egy különleges asztrológiai nap, amikor nagyon áldásos tenni az egészségünkért!
  • November 4: Gyógyító Buddha nap.
  • November 5: Dzsagaddhatri napja, a jóság és a gondoskodás Istennőjének napja.
  • November 6: Bhisma 5 napja, a harcos szerzetesek 5 napja, ilyenkor harcosoknak kötelező felajánlásokat végezni.
  • November 7-8: Sziddha Jóga napok, amikor is bármibe is kezdünk az sikeres lesz!

Ettől függetlenül a Hold vándorlása végett a csípőnktől lefelé egészen a lábujjainkig végéig egy picit érzékenyebb lesz a szervezetünk. Ezeken a testrészeken kerüljünk mindenféle beavatkozást, akár a leghétköznapibb pedikűrtől egy előreütemezett visszér műtétig. Halasszunk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük