Gyógyító Buddha nap…

A tibeti spirituális kalendáriumban, a Teli és Újhold utáni 8. napok, Bhaiszadzs Guruhoz, azaz a Gyógyító Buddhához tartoznak. Ezeken a napokon illene tennünk az egészségünkért, és így 100-szoros áldás száll tetteinken.

medbud

Ne aggódjatok, ha nem pont a 8. napra jön ki ez a nap az Új vagy Teliholdtól, mert ebben az esetben a Hold napok számítanak, nem pedig a mi naptári napjaink. Elképzelhető az is, hogy 7 vagy 9 naptári nappal a Hold tölték utánra esnek a Gyógyító Buddha napok, majd igyekszem mindig szólni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

3 Responses to Gyógyító Buddha nap…

  1. Visszajelzés: A Bhakti Kutir November havi esemény naptárja… | Bhakti Kutir

  2. Visszajelzés: Augusztus hónap főbb spirituális eseményei… | Bhakti Kutir

  3. Visszajelzés: Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük