Este indul a Taoista jóga tanfolyam

Kedves Érdeklődők! tao

Ma este 20 órától várunk benneteket a 14 hetes Taoista Jóga Kurzus első alkalmával. Ma átvesszük az első két hét gyakorlatait.

A tanfolyam hétfő esténként kerül megtartásra 20 órától körülbelül 21.30-ig.

Elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, így szükséges valami kényelmes viselet, illetve toll és papír a jegyzeteléshez.

A tanfolyam díja kezdőknek

Egy összegben: 21.000 Forint

A tanfolyam díja ismétlőknek

Egy összegben: 7.000 Forint

A tanfolyamon résztvevőknek a Szeptemberben induló Tai Chi tanfolyam kedvezményes áron lesz látogatható, és még a hideg előtt meg tartunk egy Taoista Hosszúbot alkalmat is, ami ingyenesen lesz látogatható.

Bővebben a taoista jógáról itt olvashattok.

Valamint a termünk új helyre költözött, a Bartók Béla út túl oldalára!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük