Este indul a Taoista jóga tanfolyam

Kedves Érdeklődők! tao

Ma este 20 órától várunk benneteket a 14 hetes Taoista Jóga Kurzus első alkalmával. Ma átvesszük az első két hét gyakorlatait.

A tanfolyam hétfő esténként kerül megtartásra 20 órától körülbelül 21.30-ig.

Elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, így szükséges valami kényelmes viselet, illetve toll és papír a jegyzeteléshez.

A tanfolyam díja kezdőknek

Egy összegben: 21.000 Forint

A tanfolyam díja ismétlőknek

Egy összegben: 7.000 Forint

A tanfolyamon résztvevőknek a Szeptemberben induló Tai Chi tanfolyam kedvezményes áron lesz látogatható, és még a hideg előtt meg tartunk egy Taoista Hosszúbot alkalmat is, ami ingyenesen lesz látogatható.

Bővebben a taoista jógáról itt olvashattok.

Valamint a termünk új helyre költözött, a Bartók Béla út túl oldalára!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .