Este indul a Taoista jóga tanfolyam

Kedves Érdeklődők! tao

Ma este 20 órától várunk benneteket a 14 hetes Taoista Jóga Kurzus első alkalmával. Ma átvesszük az első két hét gyakorlatait.

A tanfolyam hétfő esténként kerül megtartásra 20 órától körülbelül 21.30-ig.

Elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, így szükséges valami kényelmes viselet, illetve toll és papír a jegyzeteléshez.

A tanfolyam díja kezdőknek

Egy összegben: 21.000 Forint

A tanfolyam díja ismétlőknek

Egy összegben: 7.000 Forint

A tanfolyamon résztvevőknek a Szeptemberben induló Tai Chi tanfolyam kedvezményes áron lesz látogatható, és még a hideg előtt meg tartunk egy Taoista Hosszúbot alkalmat is, ami ingyenesen lesz látogatható.

Bővebben a taoista jógáról itt olvashattok.

Valamint a termünk új helyre költözött, a Bartók Béla út túl oldalára!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük