Új helyre költözött a Jóga termünk! De csak az utca túl oldalára…

jóga szobaTehát átkerültünk a Bartók Béla út 30 szám alá! Akik régebben ismernek tudják, hogy nekem mindig is szinte minden családtagom a XI. kerületben lakott, és nekem, habár nincs nagy otthon kötödésem Magyarországhoz, nekem a hazatérős feeling a XI. kerületre korlátozódik.

Szóval a Bartók 19-hez képest srégen szembe található a Bartók 30. A kis pici Gárdonyi tér sarkán, a narancsos, rózsaszínes épület. Bejárat a Bertalan Lajos utca felől van, a bejárat melletti fodrászüzlet régen Édesanyámé volt. Ugyanaz van kiírva, Andreanum.

És innen kezdődik az, amit imádok, hogy egy indiai házban lett helyünk. Lehívod a liftet, az recsegve-ropogva meg érkezik. Mi a 3. emeleten vagyunk, tehát megnyomod az 5-ös gombot. Ne lepődjetek meg, de a 4. emelet után a lift számlálólapja 4-ről 9-re ugrik.

Szóval a lift 9-et mutat és te az 5-ös gombot nyomtad meg, kinyitod az ajtót és TÁÁÁ DÁÁÁ az lesz kiírva, hogy a 3. emeleten vagy, és ez jó. Jobbra mész és a 3/2-ra pecóban vagyunk.

OK?

És persze ma már ott leszünk a Tao Jógával is a Hatha Jóga óra után.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egy kis Vasztu az új helyre nézve: A jógaterem a délnyugati sarkában van a lakásnak, a föld sarkában. A tradicionális Vasztuban ide még vendégszobát sem terveznek, mert a vendégek majd nem akarnak haza menni, sőt amit egy raktár délnyugati sarkában tartunk az sohasem fog onnan kivándorolni, de a boltokat nézve is ez a trend, ami délnyugatra kerül az ott is marad.

Szóval innen nagyon nehéz elmenni, főként úgy, hogy látod a Gellért hegyet, meg stb… De majd küzdjünk ez ellen, jó?, hogy ne legyünk majd mindig az Andi nyakán.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Vasztu | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük