Új helyre költözött a Jóga termünk! De csak az utca túl oldalára…

jóga szobaTehát átkerültünk a Bartók Béla út 30 szám alá! Akik régebben ismernek tudják, hogy nekem mindig is szinte minden családtagom a XI. kerületben lakott, és nekem, habár nincs nagy otthon kötödésem Magyarországhoz, nekem a hazatérős feeling a XI. kerületre korlátozódik.

Szóval a Bartók 19-hez képest srégen szembe található a Bartók 30. A kis pici Gárdonyi tér sarkán, a narancsos, rózsaszínes épület. Bejárat a Bertalan Lajos utca felől van, a bejárat melletti fodrászüzlet régen Édesanyámé volt. Ugyanaz van kiírva, Andreanum.

És innen kezdődik az, amit imádok, hogy egy indiai házban lett helyünk. Lehívod a liftet, az recsegve-ropogva meg érkezik. Mi a 3. emeleten vagyunk, tehát megnyomod az 5-ös gombot. Ne lepődjetek meg, de a 4. emelet után a lift számlálólapja 4-ről 9-re ugrik.

Szóval a lift 9-et mutat és te az 5-ös gombot nyomtad meg, kinyitod az ajtót és TÁÁÁ DÁÁÁ az lesz kiírva, hogy a 3. emeleten vagy, és ez jó. Jobbra mész és a 3/2-ra pecóban vagyunk.

OK?

És persze ma már ott leszünk a Tao Jógával is a Hatha Jóga óra után.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egy kis Vasztu az új helyre nézve: A jógaterem a délnyugati sarkában van a lakásnak, a föld sarkában. A tradicionális Vasztuban ide még vendégszobát sem terveznek, mert a vendégek majd nem akarnak haza menni, sőt amit egy raktár délnyugati sarkában tartunk az sohasem fog onnan kivándorolni, de a boltokat nézve is ez a trend, ami délnyugatra kerül az ott is marad.

Szóval innen nagyon nehéz elmenni, főként úgy, hogy látod a Gellért hegyet, meg stb… De majd küzdjünk ez ellen, jó?, hogy ne legyünk majd mindig az Andi nyakán.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Vasztu | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük