Csütörtökön az itthoni asztrológiai állások szerint Sziddha Jóga lesz, a tibeti kalendár szerint 10 milliószoros nap is és az indiai szerint pedig Holi, a nap amikor több, mint 1 milliárd ember festékkel dobálja egymást…

holiSzóval a csütörtöki nap egészen fenomenális lesz asztrológiailag is és spirituálisan is! Így arra gondoltam, hogy akkor összejöhetnénk egy szokásos fehér ruhás bulira.

Szóval a Bartók Béla 19 alatt találkoznák 17.30-kor egy kis szertartásra. Egy hangyányit dumálnék, de ne hagyjátok, hogy sokáig, azért csak lesz egy jóga óra 19 órától utánunk, és utána pedig csinálnánk egy tűz ceremóniát.

Érdekes, hogy 30 évvel ezelőtt a kínai dolgok voltak divatban a gyógyászattól a harcművészetig, és mindenki akupunktúrát tanult és sokan kungfuztak, most meg inkább az indiai cuccok kerültek előtérbe, mint pl. a jóga, az ájurvéda, de akár a spirituális gyakorlatok is, amit pl. az ember asztrológiai képletéből kiindulva is végezhet.

Szóval egy Nitya Homa nevű felajánlást fogunk tenni, ami azt jelenti, hogy „Örök Felajánlás”. Ezt bármikor lehet, és lehet aktualizálni a saját pl. asztrológiai céljainkra is. Ez azért van, mert a felajánláskor majd a Purusa Suktát ajánljuk fel, ami az a mantra, ami leírja a teremtést a Védákban és a Sri Suktát, ami a Szerencse Istennő mantrája.

Így ha tudjuk, hogy milyen falajánlásokat kellene megtennünk karmikusan, pl. pálmalevéljóslásból, stb. akkor majd a szertartás előtt átvesszük, hogy a mantrák után nekünk mit kell mondanunk. Azt úgy is tudjátok, hogy egy-egy mantra után egy kis gabonát dobunk bele a tűzbe, de azt egy mantrára csináljuk, így majd átvesszük, hogy kinek melyik mantrát kell majd felajánlania.

Ha nem tudod, hogy mely mantrát kellene neked felajánlani, de érdekel, akkor gyere 15 perccel hamarabb és megnézem a képletedben. De ahhoz tudnod kell a születési adataidat.

Tehát, hozzatok magatokkal árpát vagy szezám magot, 1 db gyümölcsöt, és frissen mosott fehér ruhát, amibe még nem ettetek, aludtattok, wcéztettek, szexeltettek, gyilkoltattok, stb…

Majd én hozok papír poharakat és kanalakat, azt nehéz egyesével megvenni, és meg fogjuk tanulni a szertartás előtt, hogyan kell magunkat rituálisan megtisztítani. Ha szeretnél haza vinni Gangesz vizet, majd az otthoni rituáléidra is, akkor hozzál egy bontatlan fél literes ásványvizet is.

Ha szeretnél majd beavatni valamilyen Yantrádat is, akkor ez a nap az Északi és Észak-Keleti yantrákra tökéletes, nyomtasd ki és hoz magaddal.

A szertartás díja, adományos jellegű lesz, ami lehet bármennyi, de ha, kifejezetten rád irányuló felajánlást akarsz, akkor ahhoz megfelelő adományt kell majd adnod.

Tehát ha pl. a te képleted szerint a Napot kell erősíteni és így Ráma király mantráját mondod majd a felajánláskor, akkor az általad adott adomány összesített száma 1, kell, hogy legyen. Tehát 1, 10, 100, 1000, 10000, 100000 vagy akár 100000000000 is, mondjuk abból már templomot fogunk építeni Nepálban, de tudjátok 1900 forint is 1, mert 1 plusz 9 az 10, ami ugye 1, mert 1 plust 0 az megint csak 1.

A Hold és Krsina 2-es szám, a Mars a 3-as, a Merkúr és Buddha 4-es stb.

Na, most már abba hagyom, de még az utóiratban olvashatok a napok különlegességeiről.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Mi is az, hogy 10 milliószoros nap…

UI II: Mi az, hogy Holi?

UI III: Sziddha Jóga…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Vasztu, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük