Az idei Pancsakarma előtti Ájurvédikus tanácsadás apropójából…

pkIdén, 2016-ban Május 12-én kezdünk a Pancsakarmával!

Általában azért szoktunk Májusban kezdeni, mert attól a szakasztól van tartósan meleg szép kis hazánkban. Pl. most sem annyira meleg az idő, szóval ezért nem is jó egy ilyen mindent átfogó kúrát elkezdeni hamarabb.

17 órától fogunk kezdeni, kint a Feneketlen tónál. A Hemingway étterem és a Budai Park Színpad közötti füves pázsiton szoktunk tanyázni. 

Előtte csináljátok meg az Ájurvédikus alkat meghatározásotokat, mert már az első alkalommal is fogok kiosztani gyógynövényeket. A következő alkalomtól már szombat délelőttönként fogunk találkozni, így az könnyebb lesz mindenki számára.

Viszont minden évben, akik szeretnének személyesen is rákészülni a Pancsakarmára, szoktunk félórás személyes konzultációt is összehozni, ez természetesen lejön a Pancsakarma kúra árából. 

Ehhez legyetek kedvesek és sms-ben írjatok nekem, én vissza hívlak benneteket és megbeszéljük a találkát.

Itt árakat és minden mást is megtaláltok a Pancsakarmával kapcsolatosan

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük