Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Kos jegyében: Április 13 – Május 14…

sunA Nap a Kosban a lehető legerősebb pozícióban áll és így a Nap vezetői, irányítói és uralkodói képességei még erősebbek lesznek. Azáltal, hogy ebben a szakaszban a Nap a Jupiterrel házcserés állásban helyezkedik el, a bölcs irányítás, az átgondolt vezetés fog előtérbe kerülni, ahogyan a spirituális és az evilági hatalom kéz a kézben működik együtt.

Ha vezetői pozícióban vagyunk, és itt a szülői szerepet is ide kell érteni, akkor itt az idő, hogy picit újraszervezzük a rendet és a rendszereket az otthonunkban (ugyanez érvényes cégekre, iskolákra, de még az állami vezetésre is), mert a most előállított értékek örökkön-örökké fennmaradhatnak.

Ezt persze még erősebbé teszi a Merkúr jelenléte is a Kos jegyében, hiszen így nemcsak az erő lesz meg ahhoz, hogy jól vezessünk és a megfelelő változtatásokat iktassuk be, de az a képesség is, hogy jól tudjuk másoknak is átadni az elképzeléseinket és ne egyszemélyes műsorként csináljuk végig a fejlesztéseket.

Április 25-én a Vénusz is átlép a Kosba, és így a vezetői erősségeink, és hatalmunk gyakorlása egy diplomatikusabb irányba fog elmozdulni. A Merkúr/Vénusz együttállás az óvatos és kifinomult kommunikáció bolygóállása, ami így kellemes és érzékeny vezetői stílussá változtatja a Nap erős, néhol makacs módszereit.

Ez az állás egészen Május 14-ig eltart, ameddig a Nap át nem lép a Bikába.

Két dologra azonban még érdemes odafigyelni ebben a hónapban:

  • Május 9-én lesz az év legjobb napja asztrológiailag.
  • És arra is, hogy a hónap nagy részében a Mars és a Szaturnusz is retrográd mozgásban van, tehát hátrafelé haladnak. Emiatt még erősebbek lesznek a korábban említett hatások, mint pl. a hajlam az elvonulásra, a misztikus gyakorlatok fizikai síkon történő kivitelezésére, mint a jóga vagy a tai chi, és természetesen azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy ebben az időszakban jobban kell vigyáznunk magunkra, balesetek és kellemetlenségek szempontjából.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük