Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Kos jegyében: Április 13 – Május 14…

sunA Nap a Kosban a lehető legerősebb pozícióban áll és így a Nap vezetői, irányítói és uralkodói képességei még erősebbek lesznek. Azáltal, hogy ebben a szakaszban a Nap a Jupiterrel házcserés állásban helyezkedik el, a bölcs irányítás, az átgondolt vezetés fog előtérbe kerülni, ahogyan a spirituális és az evilági hatalom kéz a kézben működik együtt.

Ha vezetői pozícióban vagyunk, és itt a szülői szerepet is ide kell érteni, akkor itt az idő, hogy picit újraszervezzük a rendet és a rendszereket az otthonunkban (ugyanez érvényes cégekre, iskolákra, de még az állami vezetésre is), mert a most előállított értékek örökkön-örökké fennmaradhatnak.

Ezt persze még erősebbé teszi a Merkúr jelenléte is a Kos jegyében, hiszen így nemcsak az erő lesz meg ahhoz, hogy jól vezessünk és a megfelelő változtatásokat iktassuk be, de az a képesség is, hogy jól tudjuk másoknak is átadni az elképzeléseinket és ne egyszemélyes műsorként csináljuk végig a fejlesztéseket.

Április 25-én a Vénusz is átlép a Kosba, és így a vezetői erősségeink, és hatalmunk gyakorlása egy diplomatikusabb irányba fog elmozdulni. A Merkúr/Vénusz együttállás az óvatos és kifinomult kommunikáció bolygóállása, ami így kellemes és érzékeny vezetői stílussá változtatja a Nap erős, néhol makacs módszereit.

Ez az állás egészen Május 14-ig eltart, ameddig a Nap át nem lép a Bikába.

Két dologra azonban még érdemes odafigyelni ebben a hónapban:

  • Május 9-én lesz az év legjobb napja asztrológiailag.
  • És arra is, hogy a hónap nagy részében a Mars és a Szaturnusz is retrográd mozgásban van, tehát hátrafelé haladnak. Emiatt még erősebbek lesznek a korábban említett hatások, mint pl. a hajlam az elvonulásra, a misztikus gyakorlatok fizikai síkon történő kivitelezésére, mint a jóga vagy a tai chi, és természetesen azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy ebben az időszakban jobban kell vigyáznunk magunkra, balesetek és kellemetlenségek szempontjából.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük