Asztrológiailag a 3 napos hosszú hétvége minden napjára esik 1-1 spirituális alkalom…

buddhaMájus 1-én, Pénteken Siva napja lesz, azaz Pradosha Vrata, ami azt jelenti, hogy a Napnyugtakor végzett lelkigyakorlataink sokszorosan hatnak ránk. Itt megtaláljátok, hogy milyen felajánlásokat lehet tenni ezen alkalomból, és hogy mire számíthatunk, ha Péntekre eső Pradosha Vratát tartunk be.

Május 2-én, Szombaton Nriszimha napja lesz, aki a Védelmezés Istensége az ősi indiai kultúrában és változatosság kedvéért, ezen napon is Napnyugta környékén tehetnénk valamilyen felajánlást. Ezen a napon ki is nyomtathatjuk Nrsiszimha Yantráját és ha, a bejárati ajtónk fölé akasztjuk, akkor megvédi otthonunkat, családtagjainkat és természetesen minket is. A Yantrát itt megtaláljátok és az időpontot is, amikor a leghatékonyabb lesz a kinyomtatás és a Yantra felfüggesztése is…

Május 3-án, Vasárnap meg Buddha napja lesz, a nap amikor megszületett, megvilágosodott és amikor eltávozott. Ezen a napon is jó lesz felajánlásokat tenni, vagy akár yantrát nyomtatni is. Itt megtalálsz egy gyönyörű szép Buddha yantrát, otthonod északi falára, ami kedvezően hat, az adott területen élő hölgyekre és a materiális gazdagságot is bevonzhatja.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Vasztu, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .