A Bhakti Kutir 7 alkalmas Védikus Asztrológia tanfolyamának menete…

astAz előadás lényege az, hogy egy átfogó képet kapjunk az ősi indiai asztrológiáról, és értsük is a rendszer működési elveit, mert innen már nagyon könnyű lesz komolyabban is elmélyedni az asztrológia tudományába, ha meg fogott minket ez a fantasztikus Védikus tudományág.

1-2. alkalom:

Itt vesszük át az alapokat, azzal a szándékkal, hogy minél jobban megértsétek az asztrológiát. A hangsúly azon lesz, hogy az asztrológia egy teljesen kézenfekvő, látható és tapasztalható rendszer. Átvesszünk majd annyi csillagászati alapokat is, hogy a egy horoszkópot nézve tudjátok, hogy az mit jelent az égen, vagy azt, hogy az égen látottak, miként válnak láthatóvá emberek képletében. De természetesen sok-sok alap információt fogunk átnézni a bolygókról, a jegyekről, a házakról, a bolygók erejéről és természetükről, a fényszögekről, az együtt állásokról és meg tanuljuk azt, hogy az asztrológia nem más, mint hihetetlen mennyiségű adat és anyag kombinálása.

(Az első 2 előadás külön is látogatható, ha ténylegesen csak az asztrológia alapjai érdekelné a vállalkozó szellemű hallgatókat. A 2 db előadás díja 9000 forint.)

3. alkalom: 

Ez az alkalom a jegyek természetéről fogja elmélyíteni a tudásunkat, azzal, hogy megtanuljuk azt a rendszert, ami egyébként egy teljesen külön ág az asztrológiában, ami abban fog majd minket segíteni, hogy előre kitudjunk választani kedvező időpontokat mindenféle nemű és jellegű tevékenységre. Ez a Muhurta asztrológia. Itt bővebben is tudsz olvasni erről a rendszerről.

4. alkalom:

Téma a szinasztria. Tehát az a módszer, amivel összetudjuk vetni emberek képleteit, hogy bizonyos személyek mennyire illenek össze, vagy esetlegesen akár katasztrofális hatással is lehetnek egymásra.

5. alkalom:

Itt is egy teljesen külön ágazatát fogjuk átvenni az asztrológiának, a Prasnát, azaz a kérdő horoszkópot. Itt lesz idő arra is, hogy belenézzünk a Védikus Asztrológia Jóga, azaz bolygókombinációs rendszerébe is.

6-7. alkalom: 

Végig vesszük azt a 27 csillagképet, amin keresztül nemcsak a Föld/Nap tengely figyelésével lehet megfigyelni az idő múlását, vagy asztrológiai állásokat, hanem akár a Hold figyelésén keresztül is. Ez egy teljesen egyedi része a Védikus Asztrológiának, habár ez a rendszer átvételre került a tibeti és a balinéz asztrológiai rendszerekbe is, és azon alapszik, hogy sok ezer évvel ezelőtt még műszerek nélkül lehetetlen lett volna szemmel követni a Föld mozgását a Naphoz képest, míg a Hold 27 nap és 8 óra alatt kerüli meg a Földet és így ezt akár szabad szemmel is le lehet követni a Hold mozgását. Nem beszélve arról, hogy a Hold amúgy is befolyásolja többek között az árapály jelenséget, és a mezőgazdasági szakaszok sokaságát is, szóval praktikusság szempontjából sem volt utolsó ezt az egyedi rendszert meghonosítani.

Szóval ez lesz átvéve a 7 alkalom alatt. Az előadás sorozat időpontjai itt!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

1995 óta gyakorló asztrológus

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

5 Responses to A Bhakti Kutir 7 alkalmas Védikus Asztrológia tanfolyamának menete…

 1. Piors Ferenc szerint:

  Hare Krisna!
  Szeretném megtudni a pontos helyszínt és a kezdési időpontokat.
  Gouranga
  Fecó

 2. Visszajelzés: A mostanában induló Asztrológiai kurzus menete, rendszere és tudnivalói… | Bhakti Kutir

 3. szalay zita szerint:

  Kedves Ádám,
  Szeretnék csatlakozni a most folyó vedikus asztrológia tanfolyamhoz, amennyiben lehetséges. 2 évvel ezelőtt elvégeztem egy vaszati 1 tanfolyamot, majd utana egy 6 alkalmas vedikus asztrológia tanfolyamot a vaszati szövetségnél. Igy gondolom az elso alkalom utani kapcsolodas számomra nem okozna gondot. Várom es koszonom a visszajelzest

 4. Visszajelzés: Július hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

 5. Bencs Beáta szerint:

  Kedves Ádám!

  A januárban induló 7 alkalmas Védikus Asztrológia csoportba jelentkezem.

  Üdvözlettel:Beata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük