A Bhakti Kutir 7 alkalmas Védikus Asztrológia tanfolyamának menete…

astAz előadás lényege az, hogy egy átfogó képet kapjunk az ősi indiai asztrológiáról, és értsük is a rendszer működési elveit, mert innen már nagyon könnyű lesz komolyabban is elmélyedni az asztrológia tudományába, ha meg fogott minket ez a fantasztikus Védikus tudományág.

1-2. alkalom:

Itt vesszük át az alapokat, azzal a szándékkal, hogy minél jobban megértsétek az asztrológiát. A hangsúly azon lesz, hogy az asztrológia egy teljesen kézenfekvő, látható és tapasztalható rendszer. Átvesszünk majd annyi csillagászati alapokat is, hogy a egy horoszkópot nézve tudjátok, hogy az mit jelent az égen, vagy azt, hogy az égen látottak, miként válnak láthatóvá emberek képletében. De természetesen sok-sok alap információt fogunk átnézni a bolygókról, a jegyekről, a házakról, a bolygók erejéről és természetükről, a fényszögekről, az együtt állásokról és meg tanuljuk azt, hogy az asztrológia nem más, mint hihetetlen mennyiségű adat és anyag kombinálása.

(Az első 2 előadás külön is látogatható, ha ténylegesen csak az asztrológia alapjai érdekelné a vállalkozó szellemű hallgatókat. A 2 db előadás díja 9000 forint.)

3. alkalom: 

Ez az alkalom a jegyek természetéről fogja elmélyíteni a tudásunkat, azzal, hogy megtanuljuk azt a rendszert, ami egyébként egy teljesen külön ág az asztrológiában, ami abban fog majd minket segíteni, hogy előre kitudjunk választani kedvező időpontokat mindenféle nemű és jellegű tevékenységre. Ez a Muhurta asztrológia. Itt bővebben is tudsz olvasni erről a rendszerről.

4. alkalom:

Téma a szinasztria. Tehát az a módszer, amivel összetudjuk vetni emberek képleteit, hogy bizonyos személyek mennyire illenek össze, vagy esetlegesen akár katasztrofális hatással is lehetnek egymásra.

5. alkalom:

Itt is egy teljesen külön ágazatát fogjuk átvenni az asztrológiának, a Prasnát, azaz a kérdő horoszkópot. Itt lesz idő arra is, hogy belenézzünk a Védikus Asztrológia Jóga, azaz bolygókombinációs rendszerébe is.

6-7. alkalom: 

Végig vesszük azt a 27 csillagképet, amin keresztül nemcsak a Föld/Nap tengely figyelésével lehet megfigyelni az idő múlását, vagy asztrológiai állásokat, hanem akár a Hold figyelésén keresztül is. Ez egy teljesen egyedi része a Védikus Asztrológiának, habár ez a rendszer átvételre került a tibeti és a balinéz asztrológiai rendszerekbe is, és azon alapszik, hogy sok ezer évvel ezelőtt még műszerek nélkül lehetetlen lett volna szemmel követni a Föld mozgását a Naphoz képest, míg a Hold 27 nap és 8 óra alatt kerüli meg a Földet és így ezt akár szabad szemmel is le lehet követni a Hold mozgását. Nem beszélve arról, hogy a Hold amúgy is befolyásolja többek között az árapály jelenséget, és a mezőgazdasági szakaszok sokaságát is, szóval praktikusság szempontjából sem volt utolsó ezt az egyedi rendszert meghonosítani.

Szóval ez lesz átvéve a 7 alkalom alatt. Az előadás sorozat időpontjai itt!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

1995 óta gyakorló asztrológus

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

5 Responses to A Bhakti Kutir 7 alkalmas Védikus Asztrológia tanfolyamának menete…

 1. Piors Ferenc szerint:

  Hare Krisna!
  Szeretném megtudni a pontos helyszínt és a kezdési időpontokat.
  Gouranga
  Fecó

 2. Visszajelzés: A mostanában induló Asztrológiai kurzus menete, rendszere és tudnivalói… | Bhakti Kutir

 3. szalay zita szerint:

  Kedves Ádám,
  Szeretnék csatlakozni a most folyó vedikus asztrológia tanfolyamhoz, amennyiben lehetséges. 2 évvel ezelőtt elvégeztem egy vaszati 1 tanfolyamot, majd utana egy 6 alkalmas vedikus asztrológia tanfolyamot a vaszati szövetségnél. Igy gondolom az elso alkalom utani kapcsolodas számomra nem okozna gondot. Várom es koszonom a visszajelzest

 4. Visszajelzés: Július hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

 5. Bencs Beáta szerint:

  Kedves Ádám!

  A januárban induló 7 alkalmas Védikus Asztrológia csoportba jelentkezem.

  Üdvözlettel:Beata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük