2022. május 15, egy különleges nap mind asztrológiailag, mind spirituálisan…

Anélkül, hogy elmerülnénk a védikus asztrológia szakmai rejtelmeiben, képzeljétek el, hogy vannak olyan napok, amikor 2 hold nap kerül egy naptári nap alá.

Ez történik most május 15-én is! Egy naptári napra kerül az a nap, amikor Naraszimhadéva megjelenését ünnepeljük, ez mindig 1 hold nappal van telihold előtt! És szintén erre a napra esik a telihold hold napja is, amikor is Buddha és Kurma, a teknős avatár megjelenését is ünnepelhetjük! 

Szóval Visnu 3 inkarnációjának megjelenését is megünnepelhetjük ezen a szép vasárnapi napon!

Így akár 3 égtáj yantráját is kinyomtathatjuk, hogyha szeretnénk az otthonunk védelméért és harmóniájáért tenni!

Buddha védelmezi az északi égtájat! Itt megtalálod a yantrát!

Naraszimha a déli égtájat védelmezi, valamint egy másik yantrán keresztül a bejárati ajtónk irányából is kérhetünk Tőle védelmet.

Kurmadéva, pedig a nyugati irány területé védelmezi! ezt még nem sikerület saját rendszerben megszerkeszteni, de ez egy ok verzió.

És persze yantra nyomtatás ide vagy oda, mindenképpen hajtsunk végre némi lelkigyakorlatot! 

Om Tat Sat

Bakta Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük