Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Május 13-20…

Kos: A munka és az erőfeszítés területei kerülnek most előtérbe, viszont azzal a belső igénnyel, hogy együtt működjünk másokkal. Sőt mindezt oly módon, hogy a szakértelmet keressük a velünk együttműködőkben és azt, hogy maga az együttműködés a lehető legfeszültség mentesebb legyen. Ez magával hozza majd a lelkünk nyugalmat is.

Bika: Ezen a héten az indíttatásunk az lesz, hogy mindent alaposan, több oldalról is átvizsgáljunk. Mind az intellektusunk, mind pedig a belső értékrendünk szerint is. Sőt emellett csak akkor leszünk képesek belemélyedni dolgokba, vagy a különféle teendőink megvalósításába, ha lelkileg is azonosulni tudunk majd a feladatokkal, és képesek leszünk áldozatot is hozni a megvalósítás érdekében.

Ikrek: A lelki nyugalmunk és a lelkiséggel foglalkozó énünk fog most fókuszba kerülni, és ezek terén egy széles spektrumú tevékenység listából választhatunk ebben a szakaszban. A tanulásra kiváló hetünk lesz, de a tanításra és tanítva tanulásra is! Valamint a legkülönfélébb lelki gyakorlatok végzése is sok jót hozhat most magával legyen az meditáció, böjt, mantrázás, elvonulás, stb.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, és minden lehetséges üzemmódban. Mert most meg lesz az a belső erőnk, amitől képesek lehetünk arra, hogy nagyon aktívan nyomjuk meg a teendőinket. De meg lesz az a képességünk is, hogy pontos tervezés után, előre kiszámított üzemmódban, rendszerben kivitelezzük az elképzeléseinket. Szóval ezen a héten bátran vállaljunk be nehezebb feladatokat is!

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció minden formája fókuszba kerülhet ebben az időszakban. Így a kötetlen beszélgetés, a tanácsadás vagy a nyilvános beszéd és ezek bármilyen permutációja is előtérbe kerülhetnek, de emellett az írás is. Sőt most képesek leszünk mind azzal, amit kimondunk vagy leírunk nagyon kedvező folyamatokat elindítani. Akár hosszútávon is.

Szűz: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni, abban a fényben, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. Mindez az egyén szintjén is legyen az egy új edzés terv, vagy egy új témakör elsajátítása, de akár olyan másokra is kiható módon is, mint pl. az otthonunk rendszerének működtetése, lásd takarítás, bevásárlás, kutya sétáltatás, stb!

Mérleg: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a lelki nyugalmunk fog most fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Ehhez kelleni fog egy kis elzárkózás, vagy némi lemondás is! Szóval fizikai szinten ez a szakasz arra is jó lehet, hogy kiszortírozzunk dolgokat, megszabaduljunk felesleges dolgoktól, míg lelkileg meg arról is szó lehet, hogy egy kicsit elvonulunk, meditálunk, csendben vagyunk.

Skorpió: A kifelé áramló energiáink fogják  kitölteni ezt az időszakot, így a terveink, az ambícióink nagy szerepet fognak kapni, ahogyan a beszédünk és az aktívitásunk is. Arra természetesen oda kell figyelnünk, hogy mindezt milyen stílusban tesszük meg! Arra is oda kell figyelnünk, hogy ne nyomjuk túl a dolgokat, mert most elkaphat minket a hév és képesek lehetünk a túlvállalásokra.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak most előtérbe kerülni ebben az időszakban, de abból a szempontból is, hogy a beáramló pénzből mennyit tudunk vagyonná alakítani. Tehát mennyit tudunk félre tenni, vagy akár olyan dolgokba bele forgatni, amelyek a hosszútávú biztonság érzetünket is megalapozhatják.

Bak: Az énünk, a lelkünk, a rokonaink, és a barátaink is terítékre fognak kerülni, egy mély spirituális értelemben. Szóval minden, ami fontos a z életben. Hiszen, mint lelkek, mi felette állunk a materiális tárgyaknak, dolgoknak. Valós boldogság csak egy másik lélektől érhet bennünket. Szóval fókuszáljunk magunkra és a szeretteinkre, mert ezen a héten, mert most ennek van itt az ideje.

Vízöntő: Lezárások és befejezések fogják dominálni ezt az időszakot az életünkben. Ami megtörténhet a fizikai síkon az az, hogy megszabadulunk felesleges dolgoktól, vagy például lezárunk régen húzódó befejezetlen ügyeket. De ez a hívás most megnyilvánulhat egy mélyebb, belső vonalon is, amikor képesek leszünk megszabadulni visszafogó, hátráltató tényezőktől is.

Halak: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ezen a héten, több irányból is! Egyrészről a munkánkban és a pénzkeresetünkben. Másrészről pedig lelkileg az emberi kapcsolataink szempontjából. Minden esetben a lényeg az lenne, hogy próbáljuk olyan módon terelgetni az együttműködéseinket, hogy azok harmonikusan és békésen működjenek.

Ezen a héten a legfontosabb momentum a 15.-ei vasárnap lesz. Ugyanis ezen a Teliholdas éjszakán született meg Buddha. Így bármilyen lelkigyakorlattal vagy felajánlással készülünk erre a szép napra, az különleges áldásokkal bírhatnak.

Fizikailag pedig a lengő bordáinktól lefelé a térdünkig kell, hogy jobban odafigyeljünk magunkra. Így az emésztésünkre és az ürítésünkre is, valamint az alhasi szerveinkre is, és természetesen az adott terület fizikai dolgaira is, mint pl. ízületek vagy éppen a bőrünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük