2021. Október hónap főbb spirituális és asztrológiai napjai…

nagyon nagy kedvencem ez a kép durgá déviről, jelen esetben a brahmacshárini formájáról. őt imádjuk a 9 napos istennő ünnep 2. napján…

Október 2: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Október 4: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Október 6: Újhold és kezdődik a Navaratri. Az Istennők imádatának fő ünnepe, ami 9 estén át tart és ilyenkor a férfiak mindennap megajándékozzák kedveseiket egy új ruhával. 9 napon át!

Október 8: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Október 9: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Október 13: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve. Gyógyító Buddha nap, tegyünk az egészségünkért.

Október 14: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Október 15: Ráma király győzelmének napja. Nepálban ez az ünnep az év legfontosabb fesztiválja. Ez a nap a határidő a 2022-es Bhakti Kutir Kalendáriumok megrendelésére

Október 16: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Október 18: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Október 20: Telihold. Laksmi, a Szerencse Istennőjének napja, valamint kezdődik a Gyertya Gyújtós hónap

Október 22: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Október 26: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Október 27: Dharmacshakra nap, 10 milliószoros nap. Ez az év negyedikés egyben utolsó 10 milliószoros napja. Buddha ezen a napon tért vissza a mennyei bolygókról, miután 3 hónapon át az isteneket tanította a Dharmára. Ezen napok lényege az, hogy bármit teszünk, jót vagy rosszat, annak a karmikus hatása 10 milliószoros!

Október 28: Guru Pusjamrita Jóga. Ez egy ismétlődő nap a Védikus Kalendáriumban, amikor is a csütörtöki nap egybeesik azzal, hogy a Hold a Pushja csillagképen halad át. Ez a nap hihetetlenül kedvező új dolgok elkezdésére, befektetések vagy megtakarítások elindítására, de kiváló ingatlanok és/vagy nemesfémek vásárlására is.

Október 29: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám apuka, tanár, pap

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük