Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Október 1-8…

Kos: Ezen a héten képesek leszünk nagy és fontos dolgok megoldására, így próbáljunk a nehezebb témakörökre fókuszálni és azokra a feladatokra amelyektől egy picit ódzkodni szoktunk. Egyrészről most meg lesz bennünk az erő és a kitartás, hogy véghez vigyük a teendőinket, másrészről az a lelki béke és nyugalom sem lesz elhanyagolható amit érezni fogunk miután kipipáltuk az adott a feladatokat.

Bika: Tevékeny időszaknak nézünk elébe, de most amellett, hogy felszívjuk magunkat a teendőkre és képesek leszünk fizikailag is kihozni magunkból a maximumot az is fontos lesz, hogy tervezzünk, hogy átgondoljunk különböző variációkat, készítsünk ütem tervet, stb. Sőt az is fontos lehet, hogy mentálisan is felkészüljünk a feladatokra, mert így leszünk igazán hatékonyak.

Ikrek: Ebben a szakaszban sokkal könnyebb lesz tanulni, mert most éppen ezt fogják támogatni a csillagok. Sőt azzal még könnyebbé tehetjük a tanulmányaink előre menetelét, ha a tanulás közben egy kicsit tanítunk is. Szóval bátran vállaljuk fel azt, hogy amit már értünk, amit már biztosan elsajátítottunk, azt adjuk is tovább, mert ezzel még eggyel mélyebbre fognak bennünk megérlelődni a frissen megtanultak.

Rák: Magunkkal és a környezetünkkel kellene most foglalkoznunk ezalatt az időszak alatt, és lehetőleg fizikailag. Szóval magunkat nézve ez lehet edzés, túrázás, vagy bármi ami egy kicsit megterhelő, a környezetünket nézve meg takarítás, rendrakás, szortírozás és az egyéb lakókörnyezet csínosító feladatok. Ez amellett, hogy jót teszünk magunkkal és a környezetünkkel még a mentális nyugalmunk szempontjából is elképesztő elsz!

Oroszlán: A beszéd és kommunikáció most végtelenül fontos szerepet fog betölteni az életünkben. Egyrészről azért mert most képesek leszünk olyan dolgokat is megfogalmazni, aminek a kitárgyalása révén belső feszültségeinket, hiányérzeteinket is megtudjuk szólítani. Másrészről azért is, mert amennyiben új dolgokra fókuszálunk elképesztően hatékonyak lehetünk a kommunikációnk végett.

Szűz: Elképesztő erőt és energiát fogunk érezni magunkban, és fenn fog állni az a veszély is, hogy túl vállaljuk magunkat, hogy túl feszítsük a saját belső húrjainkat! Így figyeljünk oda a hozzánk közelállókra, a szeretteinkre, legyenek azok barátok vagy rokonok, mert az ő értékítéletük, az ő figyelmeztetésük, az ő óvó és féltő hozzánk állásuk majd egyensúlyban fog minket tartani.

Mérleg: ebben az időszakban oly módon lesz bekapcsolva az intuitív énünk, hogy az sokkal hatékonyabbá fog tenni bennünket. Főként a munkánkban és azáltal, hogy jobban ré fogunk érezni a környezetünkben lévő emberekre, jobban fogjuk látni mind a teendőinket, mind a feladatok ideális sorrendiségét, stb. Viszont vigyáznunk kell arra, hogy ne vigyük túlzásba a dolgokat ne égessük ki magunkat azáltal, hogy túl vállaljuk magunkat.

Skorpió: A vágyaink, terveink és ambícióink  ezen a héten sokkal jobban előtérben lesznek a tudatunk szintjén. Olyannyira, hogy most vigyázzunk kell arra, hogy ne fanatizálódjunk rá az elképzeléseinkre, hanem megléphető kis lépésekben tervezzük meg az előre haladásunkat. Sőt azt is tartsuk a látóterünkben, hogy az is fontos, hogy jól legyen az megcsinálva, amit tervezünk és ne csak meg legyünk vele.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek most jobban terítékre ezalatt az időszak alatt. De az is fontos lesz, hogy amit csinálunk azt szeressük is csinálni. Szóval keressük meg azokat az aspektusokat a munkánkban amit szeretünk és most fókuszáljunk azokra. Így sokkal kreatívabbak és sokkal elégedettebbek is leszünk, pedig ugyanazt fogjuk csinálni, mint máskor!

Bak: Az együttműködéseink és a munkánk kerülnek most fókuszba, azzal a fenn hanggal, hogy mi mindvégig úgy járunk el, ahogyan azt a mi belső értékünk jónak látja. Így most ez a hét azzal a meglepetéssel is szolgálhat, hogy a fent említett területeken emberek elkezdenek jobban értékelni minket, jobban meglátni azt, amit mi képviselünk. Az sem árt ha segítünk neki erre egy picit könnyebben rájönni. Szóval most mehet egy kis önmarketing!

Vízöntő: Ebben a szakaszban mélyebb gondolatok fognak bennünket foglalkoztatni, így próbáljunk egy kicsit több időt szánni arra, hogy nyugalomban legyünk, egyedül legyünk, stb. Ami külön ajándéka lesz ennek a korszaknak az az, hogy magunkon kívül másokkal kapcsolatban is lesznek olyan értékes rálátásaink, ráérzéseink, amelyek lényegesen meg fogják majd könnyíteni az jövőbéli együttműködésünket.

Halak: Az a belső ingerencia fogja dominálni ezt a hetünket, hog változtassunk az életiteli rendszereinken. Hogy új rendszereket építsünk be, hogy hatékonyabbak legyünk bizonyos dolgokban, a következetességünk végett. De azt is tudnunk kell, hogy minden akkor lesz sokkal könnyebb és sokkal fenntarthatóbb ha ezeket az új íveket a hozzánk közelállókkal együtt tudjuk majd beiktatni az életünkben.

Ebben az időszakban az Október 6 lesz a legprominensebb nap, Indiában ezen a napon kezdődik el a 9 estés Istennő ünnepségük, ami az év egyik legnagyobb ünnepség sorozatának az előszele is egyben. Ezen a 9 napon szokás az, hogy a férfiak mindenféle széppel és jóval kedveskednek a szívük választottjának!

Ebben az időszakban a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell majd jobban oda figyelnünk magunkra. Tehát akár az olyan dolgokra is, mint az ilyen időszakban jobban összeszedhető köhögéses dolgokra is, de vigyázzunk az emésztésünkre és ezáltal az anyagcserénkre is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük