2018 December hónap esemény naptára és főbb spirituális napjai…

December 1: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

December 3: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

December 5: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 6: Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 7: Újhold.

December 8: Bhakti Kutir Kalendárium átvétel.

December 13: Odana Sasti, amikor Isten új ruhát kap.

December 14: Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 15: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

December 18: A Bhagavad Gita elbeszélésének napja. Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől. Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 19: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

December 20: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

December 22: Telihold. Dattatréja napja. Katyayáni hónap vége. Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 23-24: Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 25: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

December 26:Az eredeti Bhakti Kutir egyik alapítójának, Bhaktisziddhanta Szaraszvati eltávozásának napja.

December 28: Mrityu Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

December 29: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .