Kutir Kalendárium átvétel, kiküldés, egyéb tudnivalók…

Kedves Kutir Kalendárium után érdeklődök, szívem kuglófjának arany pici mazsolái!

Sajnos idén nem tudtam annyit foglalkozni a Kutir Kalendárium hirdetésével, az érdeklődőkkel folytatott levelezéssel, stb., de megrendeltem a tavalyi példány számot, így senki sem maradt le semmiről.

December 5-re ígérték a Kalendáriumokat, így szerintem bátran mondhatjuk, hogy December 8-án lesz az első Kutir Kalendáriumi időpont. 10 órától déli 12 óráig lesz az átvétel a Kamala mozgás és életmód központban! Ez a Bartók Béla út 10-12 alatt van! Az 1-es kapucsengőt kell megnyomni, és az udvarban az első jobbra eső lakásba bejönni! Én ott leszek, meg egy rakat Kalendárium is!

A következőek a tudni valók:

 • A Kalendárium 4900 forint, mint az elmúlt 4 évben.
 • Azoknak, akik már kifizették a Kalendáriumukat félre tesszük az ő példányaikat, a többieket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni, ebben az esetben nincs más módszerünk.
 • Amennyiben vidéken éltek, és nem tudtok rokont, barátot, havert beküldeni a Kamalába átvenni a Kalendáriumotokat, írjatok nekünk és mi GLS futárral kiküldjük a Kalendáriumot. A kutir.kalendarium@gmail.com címre írjatok. Bárhová máshová írtok, valószínű, hogy nem fogjuk észlelni a megrendeléseteket és akkor sajnos nem is tudjuk ki küldeni nektek.
 • Csak úgy tudunk felvenni kiküldésre rendelést, ha a leveletekbe beírjátok a postai címeteket, a telefonszámotokat és a példány számot, amit rendelni szeretnétek. Ez nem a mi dilink, a futárszolgálat nem veszi át a csomagot, ha nincs telefonszám hozzátok, hiszen ők majd egyeztetni fognak veletek, hogy mikorra vigyék ki a Kalendáriumaitokat.
 • Ahhoz, hogy a futárszolgálat még karácsony előtt kitudja vinni a példányaitokat, December 9 éjfélig adjátok le a rendeléseiteket hozzánk, a fent említett email címre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Amennyiben 8. utáni átvétel és a 9.-ig megrendelt Kalendáriumok után még marad példányszám, lesz még személyes átvételi lehetőség!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

5 Responses to Kutir Kalendárium átvétel, kiküldés, egyéb tudnivalók…

 1. Siket Krisztina szerint:

  Sziasztok!
  Most én sem voltam nagyon aktív, de szeretnék négy kalendáriumot postai úton , ahogyan eddig, ha lehetséges.Kérem szépen jelezzétek ha igen, hova utaljak és küldöm majd a címet is.
  Nagyon köszönöm Kriszta

 2. Szilágyi Ferencné szerint:

  Kedves Ádám ! Már négy e-mailt küldtem a fenti e-mail címre , de nem kaptam választ . Kettő Kalendariumot kértem, de nem tudom utaljak e és mennyit, kiszállítással . Köszönnek ha válaszolnál. Üdv.

 3. Moravcsik Andrea szerint:

  Haribol! Családi okok miatt nem figyeltem az oldalt. Készítették kalendáriumot 2019. évre? Ha igen, nem maradt véletlenül egy? Köszi szépen, Moravcsik Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük