Kutir Kalendárium átvétel, kiküldés, egyéb tudnivalók…

Kedves Kutir Kalendárium után érdeklődök, szívem kuglófjának arany pici mazsolái!

Sajnos idén nem tudtam annyit foglalkozni a Kutir Kalendárium hirdetésével, az érdeklődőkkel folytatott levelezéssel, stb., de megrendeltem a tavalyi példány számot, így senki sem maradt le semmiről.

December 5-re ígérték a Kalendáriumokat, így szerintem bátran mondhatjuk, hogy December 8-án lesz az első Kutir Kalendáriumi időpont. 10 órától déli 12 óráig lesz az átvétel a Kamala mozgás és életmód központban! Ez a Bartók Béla út 10-12 alatt van! Az 1-es kapucsengőt kell megnyomni, és az udvarban az első jobbra eső lakásba bejönni! Én ott leszek, meg egy rakat Kalendárium is!

A következőek a tudni valók:

 • A Kalendárium 4900 forint, mint az elmúlt 4 évben.
 • Azoknak, akik már kifizették a Kalendáriumukat félre tesszük az ő példányaikat, a többieket érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni, ebben az esetben nincs más módszerünk.
 • Amennyiben vidéken éltek, és nem tudtok rokont, barátot, havert beküldeni a Kamalába átvenni a Kalendáriumotokat, írjatok nekünk és mi GLS futárral kiküldjük a Kalendáriumot. A kutir.kalendarium@gmail.com címre írjatok. Bárhová máshová írtok, valószínű, hogy nem fogjuk észlelni a megrendeléseteket és akkor sajnos nem is tudjuk ki küldeni nektek.
 • Csak úgy tudunk felvenni kiküldésre rendelést, ha a leveletekbe beírjátok a postai címeteket, a telefonszámotokat és a példány számot, amit rendelni szeretnétek. Ez nem a mi dilink, a futárszolgálat nem veszi át a csomagot, ha nincs telefonszám hozzátok, hiszen ők majd egyeztetni fognak veletek, hogy mikorra vigyék ki a Kalendáriumaitokat.
 • Ahhoz, hogy a futárszolgálat még karácsony előtt kitudja vinni a példányaitokat, December 9 éjfélig adjátok le a rendeléseiteket hozzánk, a fent említett email címre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Amennyiben 8. utáni átvétel és a 9.-ig megrendelt Kalendáriumok után még marad példányszám, lesz még személyes átvételi lehetőség!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

5 Responses to Kutir Kalendárium átvétel, kiküldés, egyéb tudnivalók…

 1. Siket Krisztina szerint:

  Sziasztok!
  Most én sem voltam nagyon aktív, de szeretnék négy kalendáriumot postai úton , ahogyan eddig, ha lehetséges.Kérem szépen jelezzétek ha igen, hova utaljak és küldöm majd a címet is.
  Nagyon köszönöm Kriszta

 2. Szilágyi Ferencné szerint:

  Kedves Ádám ! Már négy e-mailt küldtem a fenti e-mail címre , de nem kaptam választ . Kettő Kalendariumot kértem, de nem tudom utaljak e és mennyit, kiszállítással . Köszönnek ha válaszolnál. Üdv.

 3. Moravcsik Andrea szerint:

  Haribol! Családi okok miatt nem figyeltem az oldalt. Készítették kalendáriumot 2019. évre? Ha igen, nem maradt véletlenül egy? Köszi szépen, Moravcsik Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük