Védikus Asztrológia Előrejelzés 2013. Október és November eleje

astrovisnuGondoltam lapítok amíg a Mars ki nem kerül a lehető leggyengébb pozícióból, és íme! Ma délután Október 5-én az a feszültség és vitásabb és agresszívebb közeg amivel meg kellett küzdenünk az elmúlt másfél hónapban, huss elszáll.

Ezek után a Mars az Oroszlánban lesz egészen November 26-ig, ami a Mars számára egy jó pozíció, mert a Nap, az Oroszlán ura, jó barátja a Marsnak, de révén, hogy az Oroszlán egy tüzes jegy, mint a Mars, ez egy intenzív időszak lesz.

Ha találunk a tarsolyunkba olyan feladatokat és dolgokat, amit az utóbbi időben nem sikerült elintézni vagy előremozdítani, akár akaraterő hiány, vagy időhiány miatt, most meg lesz az a kis extra svung amivel be tudjuk indítani elfekvő teendőinket. De vigyázzunk a felpaprikázódásra, a felcsattanásokra, próbáljuk meg megőrizni a lelki nyugalmunkat, lesznek különlegesen idegtépő megmozdulások főként gyermekeink, diákjaink és az általunk pártfogolt emberek oldaláról.

De mivel a Rahu és a Szaturnusz még mindig a Mérlegben helyezkednek el, a partnerkapcsolati oldal sem könnyebbül meg ripsz-ropsz, ott is várhatóak még feszkók, főként úgy, hogy mostanság a Merkúr is áthaladt a Mérlegbe, ami mindenféleképen nehezíti a kommunikációs csatornáink tisztaságát.

Erre még Október 17-el rá jön az a kis nehezítés, hogy a Nap is áthalad a Mérlegbe, ami a személyiségünket hozza előtérbe a a partnerkapcsolati kommunikációnkba. De persze ez nem csak ránk igaz, hanem a partnereinkre is, szóval, most egy jó szakasz jön, hogy vágyainkat, igényeinket és szükségleteinket megfogalmazzuk és áttárgyaljuk kedveseinkkel, és persze itt nem az elvárásainkra gondoltam.

(Itt bővebben is olvashatsz a vágyak, szükségek és igények eltérésétől az elvárásoktól…)

De addig, Október 17-ig a Nap még a Szűzben lesz, ami még jobban elősegíti azt amit a Marsról írtam, hogy függőben lévő ügyeinket újult erővel betudjuk indítani.

Mindeközben már ma is (Október 5) a Vénusz a Skorpió jegyében áll, ami a Mars jegye, és ott lesz egészen Október 30-ig. Mindennemű Vénusz és Mars találkozás felfokozott kreativitást hozz be az életünkbe, és felajzott vágyakat az intimitásra. Szóval a kreativitás megint csak rá fog segíteni a már emlegetett régi elmaradásaink behozására, és vágyódás és igény az intimitásra, pedig segíteni fog a partnerkapcsolati területeken is.

Aztán Október 30-tól már a Vénusz a Nyilasban lesz, és pont szembe kerül a Jupiterrel. Mivel a Védikus asztrológiában a bolygók is beosztódnak a kasztrendszerbe, előáll az a szép helyzet, hogy a két gondolkodó, gyógyító és papi természetű bolygó egymással kölcsönhatásba lépnek.

Sokat fogunk ötletelni problémáink megoldásának érdekében, még azok is, akik nem annyira agyalósak, és vigyázzunk is, hogy ne vigyük túlzásba. És persze azért se a Jupiter, se a Vénusz nem érzi magát annyira pengének az adott helyzetükben, tehát Vénusz a Nyilasban és Jupiter az Ikrekben, így a tévutakra is vigyázni kell!

Mert míg a Vénusz a Skorpióban van és érezni fogjuk a vágyódást az nem kerül előtérbe, hogy a Nap csatlakozással a Mérlegbe már 4 bolygó lesz egy helyen, és az lemondásra szokott ösztönözni.

A Védikus Asztrológiában, amikor 4 bolygó van egy helyen, akkor az egy sannyása jóga, azaz a lemondottság bolygóállása. Ez arra kényszeríti az embert belsőleg, hogy lemondjon dolgokról azokon a területeken ahol a 4 bolygó megtalálható.

Szóval Október 30-tól amikor 4 bolygó lesz a partner kapcsolat házában, akkor tévesen azt gondolhatjuk majd, hogy a problémákra a megoldás az, hogy kilépünk a kapcsolatainkból. És ez eltart egészen November 16-ig. De a mentőöv minden helyzetben ott van, és itt az lesz, hogy a Nap és a Merkúr együtt fog állni, ami mindig felerősíti a kommunikációs igényeket és képességeket.

Bármilyen problémánk van azt meg kell beszélni, mert ha elmenekülünk, a probléma elől az újra elő fog kerülni az életünk egy másik szakaszában, és ameddig nem oldjuk meg újra és újra vissza fog térni. A dolgok átbeszélésével és feloldásával azt érjük el, hogy ha nem is tudjuk megoldani azt a problémát és egy adott helyzet már nem is menthető ezáltal, legalább kiveséztük az ügyet és egy ugyan olyan jellegű gonddal már nem kell majd szembe néznünk.

Aztán meg November 16-tól a Nap át fog haladni a Skorpióba, de az már a következő hónap meséje. Még annyit, hogy November 3-kor lesz az év legsötétebb Újholdja az év legjobb varázslós napja. Össze kellene ülnünk majd egy jó kis szertartásra! De húzhatjuk majd az összejövetelt November 16-ig, az Első Bhakti Kutir Szuper Szombatig!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük