Új Védikus Asztrológia csoport indul, és némi útmutatás a közeljövő oktatás programjaihoz…

ayurTegnap volt 4 hetes a kisfiam, 10 napja távozott el édesapám és múlt héten megadta magát a telefonom, és az újban természetesen nincs meg az a sok-sok olvasatlan sms, meg hát egy csomótok telefon számát is buktam.

Szóval kicsit szétcsúsztam mostanában, talán még jobban is mint szoktam. Valamint nem volt annyi időm sem, hogy eleget koncentráljak a honlapra. Így szeretném a kételyeket eloszlatni.

A mai Védikus Asztrológia előadás azoknak lett kitalálva, akik tavaly részt vettek a 7 alkalmas Védikus Asztrológia mini kurzuson. Persze lehet erre is jönni, ha van már némi alapotok a témában. A mai előadáson arról lesz szó, hogy a bolygók milyen hatással bírnak a különböző házakban és, hogy miként lehet jógák alapján megállapítani azt, hogy milyen házak milyen erőt képviselnek.

De olyan sokan kérdeztétek, hogy ez most egy induló csoport-e, hogy így arra gondoltam, ha van rá érdeklődés, akkor kezdhetnénk egy újat is.

Az lenne a terv, hogy Május 6-án, Szerdán indulnánk és utána 2 hetente Péntek délután összejöhetnénk 3-3 órákra. Én valószínű, hogy lelépek Szeptemberben, így ez sem lenne egy hosszú sorozat. Így főként elvekről fogunk beszélni és sok-sok nyomtatott anyagot fogok nektek odaadni, hogy mire el utazom már nagyon jól értsétek az asztrológiát.

Havonta egyszer összevontan fogunk a tavaly hallgatókkal tanulni a köztes alkalmakkor azt vesszük át, amit már ők tudnak. Így azoknak, akik tavaly jártak is nyugodtan mondhatom, hogy havi egyszer fogunk tudni találkozni.

És, hogy ne legyen túl hosszú a bejegyzés csak egy pár szó az Ájurvédáról:

  • Az Ájurvéda házi patikája és fiatalító kúrái előadás nem ma, hanem Április 17-én lesz!
  • Április 23-án lesz egy előadás a betegségek kialakulásáról.
  • Április 24-én kezdünk a Pancsakarmával.

Ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Osztani meg ér a bejegyzést, mert így nem lesz félre értés az alkalmak időpontjaival kapcsolatosan. Nagyon köszönöm.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Új Védikus Asztrológia csoport indul, és némi útmutatás a közeljövő oktatás programjaihoz…

  1. Kovács Tibor szerint:

    Hari Ádám!

    A pancsakarmát szeretném megcsinálni, majd írd meg, hogy április 24-én pontosan hova és mikorra kellene mennem.

    Üdv: Tibi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .