Új Védikus Asztrológia csoport indul, és némi útmutatás a közeljövő oktatás programjaihoz…

ayurTegnap volt 4 hetes a kisfiam, 10 napja távozott el édesapám és múlt héten megadta magát a telefonom, és az újban természetesen nincs meg az a sok-sok olvasatlan sms, meg hát egy csomótok telefon számát is buktam.

Szóval kicsit szétcsúsztam mostanában, talán még jobban is mint szoktam. Valamint nem volt annyi időm sem, hogy eleget koncentráljak a honlapra. Így szeretném a kételyeket eloszlatni.

A mai Védikus Asztrológia előadás azoknak lett kitalálva, akik tavaly részt vettek a 7 alkalmas Védikus Asztrológia mini kurzuson. Persze lehet erre is jönni, ha van már némi alapotok a témában. A mai előadáson arról lesz szó, hogy a bolygók milyen hatással bírnak a különböző házakban és, hogy miként lehet jógák alapján megállapítani azt, hogy milyen házak milyen erőt képviselnek.

De olyan sokan kérdeztétek, hogy ez most egy induló csoport-e, hogy így arra gondoltam, ha van rá érdeklődés, akkor kezdhetnénk egy újat is.

Az lenne a terv, hogy Május 6-án, Szerdán indulnánk és utána 2 hetente Péntek délután összejöhetnénk 3-3 órákra. Én valószínű, hogy lelépek Szeptemberben, így ez sem lenne egy hosszú sorozat. Így főként elvekről fogunk beszélni és sok-sok nyomtatott anyagot fogok nektek odaadni, hogy mire el utazom már nagyon jól értsétek az asztrológiát.

Havonta egyszer összevontan fogunk a tavaly hallgatókkal tanulni a köztes alkalmakkor azt vesszük át, amit már ők tudnak. Így azoknak, akik tavaly jártak is nyugodtan mondhatom, hogy havi egyszer fogunk tudni találkozni.

És, hogy ne legyen túl hosszú a bejegyzés csak egy pár szó az Ájurvédáról:

  • Az Ájurvéda házi patikája és fiatalító kúrái előadás nem ma, hanem Április 17-én lesz!
  • Április 23-án lesz egy előadás a betegségek kialakulásáról.
  • Április 24-én kezdünk a Pancsakarmával.

Ok?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Osztani meg ér a bejegyzést, mert így nem lesz félre értés az alkalmak időpontjaival kapcsolatosan. Nagyon köszönöm.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Új Védikus Asztrológia csoport indul, és némi útmutatás a közeljövő oktatás programjaihoz…

  1. Kovács Tibor szerint:

    Hari Ádám!

    A pancsakarmát szeretném megcsinálni, majd írd meg, hogy április 24-én pontosan hova és mikorra kellene mennem.

    Üdv: Tibi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük