Aktuális Asztrológiai előrejelzés: 2015. Április 14-Május 15, Nap a Kosban…

vezetőA Nap a Kosban a lehető legerősebb pozícióban áll és így a Nap vezetői, irányítói és uralkodói képességei még erősebbek lesznek. Azáltal, hogy ebben a szakaszban még a Jupiter is a legerősebb pozícióban lesz, a bölcs irányítás, az átgondolt vezetés fog előtérbe kerülni, ahogyan a spirituális és az evilági hatalom kéz a kézben működik együtt.

Ha vezetői pozícióban vagyunk, és itt a szülői szerepet is bele kell érteni, akkor itt az idő, hogy picit újraszervezzük a rendet és a rendszereket az otthonunkban, mert a most előállított értékek örökkön örökké fennmaradhatnak.

De ez persze érvényes cégekre, iskolákra, de még az állami vezetésre is.

Mindez főként úgy, hogy a Kosban ott áll a Mars is, ami még jobban felfokozza a változtatás erejét, ahogyan minden nagy változtató ember horoszkópjában ott van a Nap/Mars együttállás Napóleontól kezdve Barack Obamáig.

Ezt persze még erősebbé teszi a Merkúr jelenléte is, hiszen így nemcsak az erő lesz meg ahhoz, hogy jól vezessünk és a megfelelő változtatásokat iktassuk be, de az is, hogy jól tudjuk másoknak is átadni az elképzeléseinket és ne egyszemélyes műsorként csináljuk végig a fejlesztéseket.

Aztán Április 21-én előáll az év legjobb napja asztrológiailag, és idén nem lesz pite! A Nap, a Hold és a Jupiter a lehető legerősebb pozícióban fognak állni, míg a Vénusz és a Mars pedig saját házban, természetesen ilyen bolygóállásokban ez előbb említett bolygók mind kiváló hatást adnak.

Bármibe is kezdünk majd bele ezen a napon, az garantáltan sikeres lesz!

Aztán Április 27-én a Merkúr csatlakozik a Vénuszhoz a Bikában, és ez megint csak egy kivételes bolygóállás irányításra, vezetésre. Mint már a korábbi előrejelzésekben szó volt róla, a Nap/Mars egy vezetői, míg a Vénusz/Merkúr meg egy igen erős diplomáciai együttállás.

Voltak ilyen együttállások Viktória angol királyné horoszkópjában is, aki miután Indiában fellázadtak a szipolyok az angol uralom ellen, úgy tudta befejezni a konfliktust mindenki elégedettségére, hogy Ő lett India első Császárnéja. Felettébb ügyes.

Május 3-án a Vénusz áthalad az Ikrekbe, de ez nem fog változtatni a különleges beszéd és kommunikációs készségeinken, mert így a Vénusz és a Merkúr házcserés állásba kerülnek (Vénusz a Merkúr jegyében és oda-vissza is), ami mindkét bolygót és így a jelentéseiket is felerősíti.

Viszont már a következő napon a Mars belép a Merkúr mellé, és vigyázzunk, mert a lehetőség is meg lesz a vetítésre. Néha még úgy is tűnhet, hogy még meg is úszhatjuk, de tudnunk kell, hogy ha egy jóindulatú kis fehér hazugságról is van szó, amikor kiderül, az borzasztó módon rombolja a bizalom és hit szövetét.

Aztán Május 15-én a Nap áthalad a Bikába és csatlakozik a Marshoz és a Merkúrhoz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük