Aktuális Asztrológiai előrejelzés: 2015. Április 14-Május 15, Nap a Kosban…

vezetőA Nap a Kosban a lehető legerősebb pozícióban áll és így a Nap vezetői, irányítói és uralkodói képességei még erősebbek lesznek. Azáltal, hogy ebben a szakaszban még a Jupiter is a legerősebb pozícióban lesz, a bölcs irányítás, az átgondolt vezetés fog előtérbe kerülni, ahogyan a spirituális és az evilági hatalom kéz a kézben működik együtt.

Ha vezetői pozícióban vagyunk, és itt a szülői szerepet is bele kell érteni, akkor itt az idő, hogy picit újraszervezzük a rendet és a rendszereket az otthonunkban, mert a most előállított értékek örökkön örökké fennmaradhatnak.

De ez persze érvényes cégekre, iskolákra, de még az állami vezetésre is.

Mindez főként úgy, hogy a Kosban ott áll a Mars is, ami még jobban felfokozza a változtatás erejét, ahogyan minden nagy változtató ember horoszkópjában ott van a Nap/Mars együttállás Napóleontól kezdve Barack Obamáig.

Ezt persze még erősebbé teszi a Merkúr jelenléte is, hiszen így nemcsak az erő lesz meg ahhoz, hogy jól vezessünk és a megfelelő változtatásokat iktassuk be, de az is, hogy jól tudjuk másoknak is átadni az elképzeléseinket és ne egyszemélyes műsorként csináljuk végig a fejlesztéseket.

Aztán Április 21-én előáll az év legjobb napja asztrológiailag, és idén nem lesz pite! A Nap, a Hold és a Jupiter a lehető legerősebb pozícióban fognak állni, míg a Vénusz és a Mars pedig saját házban, természetesen ilyen bolygóállásokban ez előbb említett bolygók mind kiváló hatást adnak.

Bármibe is kezdünk majd bele ezen a napon, az garantáltan sikeres lesz!

Aztán Április 27-én a Merkúr csatlakozik a Vénuszhoz a Bikában, és ez megint csak egy kivételes bolygóállás irányításra, vezetésre. Mint már a korábbi előrejelzésekben szó volt róla, a Nap/Mars egy vezetői, míg a Vénusz/Merkúr meg egy igen erős diplomáciai együttállás.

Voltak ilyen együttállások Viktória angol királyné horoszkópjában is, aki miután Indiában fellázadtak a szipolyok az angol uralom ellen, úgy tudta befejezni a konfliktust mindenki elégedettségére, hogy Ő lett India első Császárnéja. Felettébb ügyes.

Május 3-án a Vénusz áthalad az Ikrekbe, de ez nem fog változtatni a különleges beszéd és kommunikációs készségeinken, mert így a Vénusz és a Merkúr házcserés állásba kerülnek (Vénusz a Merkúr jegyében és oda-vissza is), ami mindkét bolygót és így a jelentéseiket is felerősíti.

Viszont már a következő napon a Mars belép a Merkúr mellé, és vigyázzunk, mert a lehetőség is meg lesz a vetítésre. Néha még úgy is tűnhet, hogy még meg is úszhatjuk, de tudnunk kell, hogy ha egy jóindulatú kis fehér hazugságról is van szó, amikor kiderül, az borzasztó módon rombolja a bizalom és hit szövetét.

Aztán Május 15-én a Nap áthalad a Bikába és csatlakozik a Marshoz és a Merkúrhoz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük