Történelmi Ájurvédikus pillanatot élhetünk meg, azaz adieu bőrbajok, máj bántalmak, stb…

neemKedves mindenki, képzeljétek el az európai fejesek engedélyezték a neem alkalmazását a humán gyógyászatban!

Az állat gyógyászatban már évtizedek óta használatos a neem és megannyi jótét hatását mérték már fel, de eddig sajnos még nem sikerült megugrani azt, hogy ezt mi emberek is használhassuk.

Pedig a neem nem egy bonyolult dolog, nem egy sok komponensű keverék, szimplán egy fa levele. Egy egyszerű Ázsiában honos keményfa levele, de ezekben a levelekben varázserő lakozik. Persze célra vezető ilyen esetekben bio termékeket keresni, hiszen azok mennek át a legszigorúbb ellenőrzéseken, de a lényeg az, hogy már van neem!

A neemről itt bővebben is tudsz olvasni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük