Most Szombaton főzés közben Ájurvédázunk!

letöltés (1)Kedves Kutir Mackó társaim,

Most Szombaton leszünk azzal az elképzeléssel, hogy miközben áttárgyaljuk a “Hogyan éljük túl a téli hideget az Ájurvéda segítségével” előadást, közben főzőcskézünk is. Persze olyan ételeket, amelyek tradicionális védikus ételek, mindemellett meg fontos részei a téli túlélésnek is.

Íme a menü sor:

  • 2 otthagyós étel, amit csak feltesz az ember és levesz, amikor már készen van. Az egyik egy kása étel (kitri), a másik egy fantasztikus mustármag olajos melegítő étel.
  • 2 db búzadarás hamika, ami nagyon jól tartja a testhőháztartást. 1-1 édes és sós étel.
  • Csoda leves, aminek elkészítési ideje kb. 2-3 perc. Ez japán leves tésztával készül.
  • És 2 db nasi, egy édes és egy sós, ami egészséges és jó a téli szakaszokban is.

Ugyanakkor vendégségben leszünk, szóval nem tudom, hogy jó-e az, ha lerohanjuk őket 40-50-en. Szóval, ha érdekel benneteket ez a buli, akkor írjatok nekem, és én jelentkezés sorrendben írok nektek vissza, ameddig van hely. Írhattok a facebookon vagy a goredas@yahoo.com címemre is. Kb. 12-15 hely van, ok?

Amit tudnotok kell:

A főzés és előadás díja 6500 forint lesz. Reggel 10 órától kezdünk, és 13 óráig be is kellene fejezzük, hogy ne zavarjunk sokáig. Budapesten a Kolosy tér környékén leszünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Ájurvédikus/Vegás Főzőcske
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük