Most szombati programjaink…

letöltésKedves mindenki,

Most szombaton reggel 8 órától olajos jóga is lesz nálunk a Védák Háza Budában, és előre szólnék, hogy a következő 3 hét múlva lesz Március 29-én és nem 2 hét múlva.

Aztán 18 órától lesz egy utolsó nepáli és bhutáni út eligazítás, bárkinek bármi kérdése lenne, most megtudjuk majd beszélni. És aki szeretne még összeget behozni nekem, az nyugodtan tegye meg. 

A két program között én végig ott leszek a Védákban, mert asztrológia órám van, de ha nektek a szombat jó leadni egy kicsi kis kristályt a mesterem emlékhelyére Nepálba, akkor uccu neki gyertek be szombaton. Tudjátok a kristálynál a limit 2-3 száz forint. Nem lenne jó, ha a helyi vagányok feltörnék a kis építményünket mert értékesebb kövek vannak beleépítve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük