Most szombati programjaink…

letöltésKedves mindenki,

Most szombaton reggel 8 órától olajos jóga is lesz nálunk a Védák Háza Budában, és előre szólnék, hogy a következő 3 hét múlva lesz Március 29-én és nem 2 hét múlva.

Aztán 18 órától lesz egy utolsó nepáli és bhutáni út eligazítás, bárkinek bármi kérdése lenne, most megtudjuk majd beszélni. És aki szeretne még összeget behozni nekem, az nyugodtan tegye meg. 

A két program között én végig ott leszek a Védákban, mert asztrológia órám van, de ha nektek a szombat jó leadni egy kicsi kis kristályt a mesterem emlékhelyére Nepálba, akkor uccu neki gyertek be szombaton. Tudjátok a kristálynál a limit 2-3 száz forint. Nem lenne jó, ha a helyi vagányok feltörnék a kis építményünket mert értékesebb kövek vannak beleépítve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .