Most Szombat a Bhakti Kutirban: Ájurvéda Dömping

foodReggel 8 órától megtartjuk a szokásos Ájurvédikus Olajos Jógát. Ez majdnem 10 óráig tart. Az 1 óra 50 perces foglalkozás díja: 2200 Forint. A Pancsakarmások, akik azon kapták magukat, hogy még nem volt meg erre a hétre a 2 melegítés, 1600 forintért (egy rendes jóga óra áráért) becsatlakozhatnak a buliba.

10 óra után valamivel kezdjük el, a „Tavaszváró Ájurvédikus Tanácsok” előadást. Mivel nagyjából idén elmaradt a tavasz, majd a nyári hónap Ájurvédikus teendőit is át fogjuk ismételni. Az előadás folyamán az kerül fókuszba, hogy mit tegyünk azért, hogy szervezetünk minél jobban be tudja fogadni a nyári szezon előnyeit, és, hogy ne a természet ellen küszködjünk, hanem a természet adta lehetőségekkel élve tegyünk az egészségünkért.

Az óra első felében az étkezés, a mozgás és a napi teendők kerülnek terítékre, természetesen az Ájurvéda szempontjából, majd az óra után átvesszük azokat a Hatha Jóga gyakorlatokat, amelyek ennek az időszaknak a legmegfelelőbben mozgatja át a szervezetünket. Persze ezen foglalkozás időtartama attól is függ, hogy mennyi kérdésetek lesz, de én 2-3 órára saccolnék.

Az előadás díja 4000 forint lesz, ha a Pancsakarmások fontos tisztítandó feladataikat ennek az előadásnak a végére szerveznék, mert szeretnének ezen részt venni, akkor 2100 forint fejében ezt megtehetik. Az 2100 forintos részvételi díj Bhakti Kutir tagoknak is érvényes.

A kombinált részvételek: Ájurvédikus Olajos Jóga és Ájurvéda Előadás: 6200 helyett 4900 forint.

Bhakti Kutir Tagoknak: 4300 helyett 3700 forint. Pancsakarmásoknak: 3700 helyett 3300 forint.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .