Most Szombat a Bhakti Kutirban: Ájurvéda Dömping

foodReggel 8 órától megtartjuk a szokásos Ájurvédikus Olajos Jógát. Ez majdnem 10 óráig tart. Az 1 óra 50 perces foglalkozás díja: 2200 Forint. A Pancsakarmások, akik azon kapták magukat, hogy még nem volt meg erre a hétre a 2 melegítés, 1600 forintért (egy rendes jóga óra áráért) becsatlakozhatnak a buliba.

10 óra után valamivel kezdjük el, a „Tavaszváró Ájurvédikus Tanácsok” előadást. Mivel nagyjából idén elmaradt a tavasz, majd a nyári hónap Ájurvédikus teendőit is át fogjuk ismételni. Az előadás folyamán az kerül fókuszba, hogy mit tegyünk azért, hogy szervezetünk minél jobban be tudja fogadni a nyári szezon előnyeit, és, hogy ne a természet ellen küszködjünk, hanem a természet adta lehetőségekkel élve tegyünk az egészségünkért.

Az óra első felében az étkezés, a mozgás és a napi teendők kerülnek terítékre, természetesen az Ájurvéda szempontjából, majd az óra után átvesszük azokat a Hatha Jóga gyakorlatokat, amelyek ennek az időszaknak a legmegfelelőbben mozgatja át a szervezetünket. Persze ezen foglalkozás időtartama attól is függ, hogy mennyi kérdésetek lesz, de én 2-3 órára saccolnék.

Az előadás díja 4000 forint lesz, ha a Pancsakarmások fontos tisztítandó feladataikat ennek az előadásnak a végére szerveznék, mert szeretnének ezen részt venni, akkor 2100 forint fejében ezt megtehetik. Az 2100 forintos részvételi díj Bhakti Kutir tagoknak is érvényes.

A kombinált részvételek: Ájurvédikus Olajos Jóga és Ájurvéda Előadás: 6200 helyett 4900 forint.

Bhakti Kutir Tagoknak: 4300 helyett 3700 forint. Pancsakarmásoknak: 3700 helyett 3300 forint.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük