Most Szombat a Bhakti Kutirban: Ájurvéda Dömping

foodReggel 8 órától megtartjuk a szokásos Ájurvédikus Olajos Jógát. Ez majdnem 10 óráig tart. Az 1 óra 50 perces foglalkozás díja: 2200 Forint. A Pancsakarmások, akik azon kapták magukat, hogy még nem volt meg erre a hétre a 2 melegítés, 1600 forintért (egy rendes jóga óra áráért) becsatlakozhatnak a buliba.

10 óra után valamivel kezdjük el, a „Tavaszváró Ájurvédikus Tanácsok” előadást. Mivel nagyjából idén elmaradt a tavasz, majd a nyári hónap Ájurvédikus teendőit is át fogjuk ismételni. Az előadás folyamán az kerül fókuszba, hogy mit tegyünk azért, hogy szervezetünk minél jobban be tudja fogadni a nyári szezon előnyeit, és, hogy ne a természet ellen küszködjünk, hanem a természet adta lehetőségekkel élve tegyünk az egészségünkért.

Az óra első felében az étkezés, a mozgás és a napi teendők kerülnek terítékre, természetesen az Ájurvéda szempontjából, majd az óra után átvesszük azokat a Hatha Jóga gyakorlatokat, amelyek ennek az időszaknak a legmegfelelőbben mozgatja át a szervezetünket. Persze ezen foglalkozás időtartama attól is függ, hogy mennyi kérdésetek lesz, de én 2-3 órára saccolnék.

Az előadás díja 4000 forint lesz, ha a Pancsakarmások fontos tisztítandó feladataikat ennek az előadásnak a végére szerveznék, mert szeretnének ezen részt venni, akkor 2100 forint fejében ezt megtehetik. Az 2100 forintos részvételi díj Bhakti Kutir tagoknak is érvényes.

A kombinált részvételek: Ájurvédikus Olajos Jóga és Ájurvéda Előadás: 6200 helyett 4900 forint.

Bhakti Kutir Tagoknak: 4300 helyett 3700 forint. Pancsakarmásoknak: 3700 helyett 3300 forint.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük