Fenomenális volt a Május 1-es Jóga a Tabánban

yogapark10 bátor jógással reggel felvonultunk a Tabánba és jógáztunk egy vidámat. A hely nagyon biztonságos volt, mert 2 In Kal-os csóka szinte végig körülöttünk mászkált. Picit jógáztunk és a végére azért az ünneplés hangulatában nyomtunk egy kis passzív jóga terápiát is. Ha lenne még ilyen a jövőben, ilyen kimegyünk a parkba egy picit öröm jógázni, akkor szerintetek jó a Tabán?

Lécci, lécci írjátok meg a véleményeteket. Nem kell litánia, 1-2 sor, vagy szerintetek mi lenne még jó helyileg, stb. Ha elkapna benneteket a hév és megírnátok, hogy merre laktok, van-e ott park, ami jó, meg ilyesmi, akkor azt persze ne ide, vagy a fácsebúkra posztoljátok, hanem akkor nyugodtan írjatok nekem a goredas@yahoo.com emil címemre.

Egyébként az óra jellege végett képek nem fognak felkerülni a honlapra, de majd a Kutir fácsebúk oldalán meg tudjátok csodálni próbálkozásainkat, és persze az óra végén készült férfi felsőtest verseny célfotóját is, ami lehet, hogy szavazásra is kerül majd, mert ugyan már egyszer sikerült bezsebelnem egy Aranykakas díjat felsőtestemért, de hát hátha ezt is megnyerem.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Fenomenális volt a Május 1-es Jóga a Tabánban

  1. kata szerint:

    Liget, Károlyi kert, Római part, Margitsziget, Margit-híd budainál a játszóterek mellett, Újpest Szent István tér, de az nem zöld, Békáson a gát, Pünkösdfürdőn a Lékai bíboros tér, ha ki nem akadnak rajta az szép és parkos.
    “2 In Kal-os csóka szinte végig körülöttünk mászkált” rettegte a megnyilvánuló jógasiddhiktól 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük