Kutir Körkép: Baktai Ádám Jóga Órái, Asztrológiai Előrejelzés, délelőtti Kung Fu edzések, újfajta Jóga órák Baktai Ádámmal szombatonként…

Közkívánatra Baktai Ádám Jóga Óráit a tavaly a Kutirban végzett Jóga Oktatók fogják megtartani:

Január 24-ig Ádám fogja tartani a Hétfő és Csütörtök este 7 órás foglalkozásokat és a Szerda reggeli 9 órást is. Az azt követő 4 hétben a tavaly végzett oktatók fogják ezeket az órákat is megtartani, így is meg ismerkedhettek velük. Dr. Szemerédy Viki, Kerényi Ági, Pap Beus és Istvánkó Szilárd már be is kerültek a az órarendbe, amikor teljes lesz a névsor a bhaktikutir.hu oldalon fellesznek tüntetve az összes oktató és az óráik időpontjai is.

Muhurta Asztrológia:

Végre eljön az idő, amikor nem lesznek helyesírási hibák és félre gépelések a honlapon! Ez mindig akkor szokott megtörténni, amikor én Ázsiában vagyok és az én kedves feleségem, az Ági szokta írni és szerkeszteni az oldalt. 2011-ben is, amikor a Kutir új arculatot kapott én Nepálban voltam, és Ő indította be az új oldalt. Szóval lehet azt is mondani, hogy a nagy és jó dolgok akkor történnek a honlappal, amikor szerencsére nem én csinálom. A jógás cikkeket a Fruzsi fogja feltenni a honlapra, de szerintem az Ő helyesírása is rendben van , de a Muhurta asztrológiát az Ági tudná megcsinálni. Ha elegen ráírtok a Facebook-on, hogy lécci, lécci, lécci valószínű, hogy kötélnek áll.

Kung Fu képzés készül a Kutirban:

Január 29-től Ambruzs Szabolcs ötszörös Kung Fu világbajnok, saját bevallása szerint 4szeres, mert az utolsónak nem volt elégséges a színvonala, délelőtti Kung Fu edzéseket fog tartani a Kutirban. Nem tudom, hogyan tudtok elszabadulni életetek délelőtti etapjaiban, de meg fogja érni, mindenesetre velem össze fogtok futni az edzéseken, mert én járni fogok. A Kutirban kihelyezett plakátokon már fel van tüntetve a pontos órabeli kezdés.

shin-shin-toitsu, test és elme koordináció a hagyományos japán jóga fő elve

Március 2-án újfajta Jóga óra indul a Kutirban Baktai Ádámmal:

Próbálkozunk egy előre jobban áttekinthető, akár éves szintű Kutir órarendet előpattintani, hogy nektek és nekünk is jobban rá lehessen készülni az előadásokra. Így most nagyjából úgy néz ki a helyzet, hogy én havonta 2szer szombatonként bent leszel a Kutirban Védikus Asztrológia és Zen Shiatsu oktatás végett, így az órák előtt, reggel 8-tól 10-ig be lehetne iktatni egy különleges Jóga órát. A terv az, hogy 1 óra 50 percesek lesznek a foglalkozások, és terápiás jellegű lenne az óra. Ízületről-ízületre haladnánk és közbe átvennénk mindazt, amit valaha is tanultam mind az indiai, a tibeti, a japán, a mongol és a kínai jóga rendszerekben. Az órák előtt elvégeznénk egy ízületi pakolást és átmozgatást különleges gyógyolajokkal és így állnánk neki a terápiás foglalkozásnak. Persze ha szégyenlősek vagyunk, nem kell majd rövid nadrágban és atlétában végig izzítani az órákat, csak hozzunk magunkkal olyan ruhát, amit nem sajnálunk összekencézni. Én sem a csilli-villi lasztex biciklis nadrágomban fogom megtartani az órákat, pedig az biztos jól szellőzik mozgás közben.

A helyhiány végett csak bejelentkezéssel lehet bejutni majd az órákra, amit az én Ágimnál tudtok beintézni, az Ő Facebook oldalán, én Ázsiában leszek. Egész egyszerűen tudnunk kell, hogy mennyi olajjal készüljünk, hát meg a termünk sem akkora, mint az előre jelzett érdeklődés kívánná. Az első óra Március 2-án lesz, ahogy mondottam reggel 8 órától!

Később még írok majd erről a Jóga kezdeményezésről.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük