Mostantól havonta egyszer 75 perces Yin Jóga hétfő esténként

Az első hétfő esti yin jóga kitörő sikere után mostantól minden hónapban egyszer rendszeresen hétfő esténként csatlakozhattok Szemerédy Vikihez egy yin jóga keretein belül. Holnap este (01.21.) hétfőn 20 órától, a hatha jóga óra után vár Benneteket Viki hogy 75 perc alatt egy kicsit újra elvarázsolhasson Titeket. Mivel közeleg a telihold, így most nem egy ízületet-testrészt nyújtanánk, hanem csinálnánk egy teljes yin-workoutot, amely átmozgatja az egész testet. A befolyt összeget még mindig jóga eszközökre fordítanánk amikre kifejezetten nagy szükség van a yin illetve a különböző terápiás jóga órákon. Az árakról bővebben itt.

Várunk Titeket holnap sok szeretettel!

Fruzsi

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Jóga | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .