Kutir Kalendárium átvételi időpont, postai küldés, után nyomtatás, stb…

image descriptionNagyon szeretlek benneteket tündérek, de az nem megy, hogy ügyeletbe legyek heti többször vagy, hogy a postára járjak 2 naponta.

Eddig volt 4-szer lehetett átvenni Kalendáriumot. Próbáltam reggel, délután, este, 5 órát egyhuzamban, hétvégét, hétköznapot. Kiírtam, hogy akik postán szeretnék megkapni a Kalendáriumát küldjön címet, 6-7 embernek sikerült.

Szóval azt szeretném kérni, hogy akinek jó a személyes átvétel az holnap, Január 6-án délután 5 és 7 között jöjjön el a Kosztolányi Dezső tér 7 számhoz. A házban élők sem nagyon szeretik a járkálást, így én a ház előtt fogok rátok várni, a kocsimban. Akinek ez az időpont nem jó, azoknak még a hétvégén találok egy másik időpontot, de azt még nem tudom, hogy melyik nap lesz jó nekem, tudjátok család, egyebek.

Akik biztosan tudják, hogy postán szeretnék meg kapni a Kalendáriumaikat, írjanak nekem pontos címet, és azt kellene eldönteniük, hogy utánvétel küldjem el nekik, ami drágább majdnem 1000 forinttal vagy simán, de ahhoz meg kérnék előre utalást. Én bízom bennetek meg minden, csak hát tavaly 12-en nem igazán küldték el a pénzt, pedig megkapták és átvették a példányikat.

Szóval küldjetek címet és, hogy hogyan szeretnétek a küldést. Privátban.

Valamint, hogy ne legyetek az előrejelzések nélkül, fel fogom tenni a napi előrejelzéseket a következő 2 hétben, ide…

És itt megtaláljátok a Havi Egészségmegőrző praktikákat…

És utolsó témakör: Biztos, hogy lesz újra nyomtatás, 1-2 nap és tudni fogom a részleteket.

Imádlak benneteket, drága spiritualista barátaim mert egy csomón szoltatok, hogy szeretnétek Kalendáriumot, de hát nem utaltatok előleget, de azt sem jeleztétek, hogy ugyan nem utaltattok előleget, de még is szeretnétek néhány példányt. Meg egy páran azt is írtátok, hogy nem gondoltátok komolyan a határidőt, stb. De tündér borsó mazsolák, az utalás és az előre szólás pont azért kellett, mert tudni szerettük volna, hogy hány darabot nyomtassunk!

Mindegy, nekem sem jutott példány, szóval tutira nyomunk újra, de a nyomdavilág a mai napig le volt állva, ma-holnap fogom megtudni, hogy mikorra tudnak elkészülni. De lécci, lécci szóljatok ha még szeretnétek Kalendáriumot, harmadik nyomtatást tutira nem fogok tudni kieszközölni.

Szóval kérném a meg osztásaitokat, hogy mindenkihez eljusson az infó!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

3 Responses to Kutir Kalendárium átvételi időpont, postai küldés, után nyomtatás, stb…

  1. Nagy Zsófi szerint:

    Szia! Én érkezőben vagyok…ugye megvársz még… Köszi! Üdv, Zsófi

  2. Szűcs Judit szerint:

    Én most nem tudom postáztatni. Szívesen érte mennék, vártam is a hétvégi időpontot, de gondolom, most már akkor már csak a következő hétvégéről lehet szó. Nagyon jó lenne jó pár nappal előre tudni az átvétel idejét!!! És megosztani fb-on! Köszönöm!

  3. Zsuzsi szerint:

    Kedves Ádám, érdeklodom lehet e meg naptárt vásárolni? Koszonom zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük