BNI

avoBhakti Kutir Network Information

Ezt már évek óta tervezgettem, de ma jött meg az ihlet:

Először is mindig ott volt bennem az a kérdés, hogy miért drágább vegetáriánusként táplálkozni, mint nem vegetáriánusként? Persze télen ez még inkább ki éleződik, de akkor sem értem. Mint pl. azt sem, hogy a repülőn miért kapnak egy egész doboz sört a reá vállalkozók, vagy egy kicsi, de teljes üveg bort az igénylők, viszont csak egy pohárnyit kapnak a juice vagy üdítő ívók.

Meg hát az is ott mocorog bennem, hogy a Müller Péter egyszer azt mondta, hogy az emberisség jövője abban rejlik, ha pici kis közösségek képesek lesznek olyan fajta együtt működésre, hogy egymásra vigyázzanak, egymást segítsék, egymást óvják és féltsék.

Nekem most ez úgy tűnik kivitelezhetőnek, ha információ cserével látjuk el egymást, hasznos dolgokról.

És akkor íme a nyitó infó:

Ma, Január 7-én a Budaörsi Tescoban 99 forintért láttam az avokádó darabját. Persze még kemények, de erre is van megoldás, méghozzá itt…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .