Kutir Hírek: Ma du. Ájurvéda tanfolyam, Szombaton Olajos Jóga, és Szombat-Vasárnap: Shiatsu kurzus, záró akkord…

monkTehát, ma délután 17 órától a Kutirban lévő Ájurvéda előadáson a tökéletes egészség előállítás 3 alappillérét fogjuk górcső alá venni, hogy könnyebb legyen az újévi fogadalmainkat, “hogy majd egészségesebben fogunk élni” némi átgondolt tervezettel is megtámogatni.

Szombat reggel lesz a szokásos téli szezonban zajló olajos jóga, aminek fő célja a regenerálódás. Legyen az sérülés, kopás, rosszul sikerült beavatkozás, a jóga és az olajos kezelés hihetetlenül hasznos tud lenni az egyensúly állapot visszaállításában és panaszaink megoldásában. 

Szombat és Vasárnap reggel 10 órától, délután 18 óráig most fejezzük be a Shiatsu kurzusunkat. Nem igazán tudom, hogy lehetne-e még csatlakozni, mert most már a befejezésen lesz a hangsúly. Persze hihetetlenül hasznos dolgokat fogunk átvenni, mint pl. gerincsérv kezelés, porckorong kitüremkedés kezelés, stb. De, itt már nem lesz idő felhozni újakat. Esetleg ha, van némi előképzettsége az embernek, vagy már volt 1-2 Shiatsu kurzuson nálunk, akkor érhető lesz.

De a teljes Shiatsu kurzus leírásából kitudjátok bogarászni, hogy mi lesz az 5., tehát a most hétvégi napokon.

Ebből eredendően ma, Pénteken du. 4 és 8 között, Szombat és Vasárnap pedig 10 és 18 óra között leszek bent a Kutirban, Kalendárium átvétel szempontjából.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük