Kutir Hírek: Ma du. Ájurvéda tanfolyam, Szombaton Olajos Jóga, és Szombat-Vasárnap: Shiatsu kurzus, záró akkord…

monkTehát, ma délután 17 órától a Kutirban lévő Ájurvéda előadáson a tökéletes egészség előállítás 3 alappillérét fogjuk górcső alá venni, hogy könnyebb legyen az újévi fogadalmainkat, “hogy majd egészségesebben fogunk élni” némi átgondolt tervezettel is megtámogatni.

Szombat reggel lesz a szokásos téli szezonban zajló olajos jóga, aminek fő célja a regenerálódás. Legyen az sérülés, kopás, rosszul sikerült beavatkozás, a jóga és az olajos kezelés hihetetlenül hasznos tud lenni az egyensúly állapot visszaállításában és panaszaink megoldásában. 

Szombat és Vasárnap reggel 10 órától, délután 18 óráig most fejezzük be a Shiatsu kurzusunkat. Nem igazán tudom, hogy lehetne-e még csatlakozni, mert most már a befejezésen lesz a hangsúly. Persze hihetetlenül hasznos dolgokat fogunk átvenni, mint pl. gerincsérv kezelés, porckorong kitüremkedés kezelés, stb. De, itt már nem lesz idő felhozni újakat. Esetleg ha, van némi előképzettsége az embernek, vagy már volt 1-2 Shiatsu kurzuson nálunk, akkor érhető lesz.

De a teljes Shiatsu kurzus leírásából kitudjátok bogarászni, hogy mi lesz az 5., tehát a most hétvégi napokon.

Ebből eredendően ma, Pénteken du. 4 és 8 között, Szombat és Vasárnap pedig 10 és 18 óra között leszek bent a Kutirban, Kalendárium átvétel szempontjából.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .