Megérkeztek a Bhakti Kutir Kalendáriumok!!!

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataAhogyan már írtam a Facebook oldalunkon, mától már átvehetőek lesznek a határidő napló formátumú, napi és havi asztrológiai előrejelzéses, spirituális napokat leíró, és pluszban még minden hónapra egészségügyi tanácsokat javasló Bhakti Kutir Kalendáriumok!

Észrevettem, hogy még napi rendszerességgel elég sokan nézegetik a napi asztrológiai előrejelzést a Kutir oldalán, amit már December 19 óta nem frissítettem. Ezt most nem is tervezem tovább írni, mert olyan szépséges és egyben hasznos lett a Kalendárium, hogy én azt érzem, hogy azzal magát a Kalendáriumot kicsinyelném le, ha írogatnám a napi előrejelzéseket, nem beszélve azokról, akik meg megvették a Kalendáriumot.

És ahogyan a Dulasz írta még a Kalendárium felvetésekor: „így legalább meglesznek a hétvégi napok is.” Amelyeket ugye sohasem tettem fel az oldalra. 

Egyébként hízelgő, hogy több mint 2800-an lájkoltátok a napi előrejelzés oldalunkat, főként úgy, hogy csak kb. 200 beírást tettünk fel oda, de most már végre meg van az egész nyomtatásban is!

Szóval ma 17 órától, a Kutirban ott leszek és a Kalendáriumok is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A Bhakti Kutir Kalendárium leírása, tartalma, stb. 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .