Megérkeztek a Bhakti Kutir Kalendáriumok!!!

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataAhogyan már írtam a Facebook oldalunkon, mától már átvehetőek lesznek a határidő napló formátumú, napi és havi asztrológiai előrejelzéses, spirituális napokat leíró, és pluszban még minden hónapra egészségügyi tanácsokat javasló Bhakti Kutir Kalendáriumok!

Észrevettem, hogy még napi rendszerességgel elég sokan nézegetik a napi asztrológiai előrejelzést a Kutir oldalán, amit már December 19 óta nem frissítettem. Ezt most nem is tervezem tovább írni, mert olyan szépséges és egyben hasznos lett a Kalendárium, hogy én azt érzem, hogy azzal magát a Kalendáriumot kicsinyelném le, ha írogatnám a napi előrejelzéseket, nem beszélve azokról, akik meg megvették a Kalendáriumot.

És ahogyan a Dulasz írta még a Kalendárium felvetésekor: „így legalább meglesznek a hétvégi napok is.” Amelyeket ugye sohasem tettem fel az oldalra. 

Egyébként hízelgő, hogy több mint 2800-an lájkoltátok a napi előrejelzés oldalunkat, főként úgy, hogy csak kb. 200 beírást tettünk fel oda, de most már végre meg van az egész nyomtatásban is!

Szóval ma 17 órától, a Kutirban ott leszek és a Kalendáriumok is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A Bhakti Kutir Kalendárium leírása, tartalma, stb. 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük