Megérkeztek a Bhakti Kutir Kalendáriumok!!!

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataAhogyan már írtam a Facebook oldalunkon, mától már átvehetőek lesznek a határidő napló formátumú, napi és havi asztrológiai előrejelzéses, spirituális napokat leíró, és pluszban még minden hónapra egészségügyi tanácsokat javasló Bhakti Kutir Kalendáriumok!

Észrevettem, hogy még napi rendszerességgel elég sokan nézegetik a napi asztrológiai előrejelzést a Kutir oldalán, amit már December 19 óta nem frissítettem. Ezt most nem is tervezem tovább írni, mert olyan szépséges és egyben hasznos lett a Kalendárium, hogy én azt érzem, hogy azzal magát a Kalendáriumot kicsinyelném le, ha írogatnám a napi előrejelzéseket, nem beszélve azokról, akik meg megvették a Kalendáriumot.

És ahogyan a Dulasz írta még a Kalendárium felvetésekor: „így legalább meglesznek a hétvégi napok is.” Amelyeket ugye sohasem tettem fel az oldalra. 

Egyébként hízelgő, hogy több mint 2800-an lájkoltátok a napi előrejelzés oldalunkat, főként úgy, hogy csak kb. 200 beírást tettünk fel oda, de most már végre meg van az egész nyomtatásban is!

Szóval ma 17 órától, a Kutirban ott leszek és a Kalendáriumok is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A Bhakti Kutir Kalendárium leírása, tartalma, stb. 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük